Sankt Pauls Gade 4, 3. tv.
1313 København K
Kontantpris
kr. 2.990.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.405

Sankt Pauls Gade 4, 3. tv.
1313 København K

Ejerlejlighed , 48m2

Fantastisk lejlighed med god rumfordeling og super beliggenhed!

Del bolig
Følg bolig

Hvis du søger en fordelagtig beliggenhed nær alt, hvad København har at byde på, så er denne skønne toværelses lejlighed måske noget for dig. Du skal op på tredje etage af den charmerende, gule ejendom fra 1880, hvor et lyst miljø med en god planløsning møder dig. Og så kan du endda nyde den fantastisk hyggelige gård med velanlagt beplatning, bordebænkesæt og legefaciliteter.

Det første, du træder ind til, er køkkenet, der præsenterer sig med hvide, tidløse elementer opsat på to sider. Madlavningen får gode vilkår med et gaskomfur, og du har sågar plads til vaskemaskinen herude. Tilstødende ligger den rummelige og særdeles hyggelige stue, hvor du let får arrangeret dit ideelle opholdsmiljø med sofaen og spisebordet. Læg desuden mærke til de elegante paneler og det rustikke gulv.

Fra stuen har du adgang til værelset, hvor de fine gulve går igen. Sidst skal du tage et kig på badeværelset, der fremstår enkelt og funktionelt med et separat bruseafsnit, og vinduet kan åbnes på vid gab for frisk luft.

Med adresse på Sankt Pauls Gade 4 kan du glæde dig til at have et væld af lækre spisesteder lige rundt om hjørnet, ligesom der kun er 100 meter til nærmeste dagligvareforretning. Og med få minutters gang til metroen ved Marmorkirken Station kommer hverdagen til at forløbe nemt. Kastellet, Amaliehaven og vandet tilbyder smukke omgivelser til din ene side, imens Østre Anlæg og Kongens Have er i gåafstand i den anden retning. Hertil er de mange specialbutikker langs Strøget én kilometer væk.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sankt Pauls Gade 4, 3. tv., 1313 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH378
Byggeår 1880
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 48 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 150.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.155 / 13.807

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.