Sankt Pauls Gade 3, 3. tv.
1313 København K
Kontantpris
kr. 4.245.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.023

Sankt Pauls Gade 3, 3. tv.
1313 København K

Ejerlejlighed , 62m2

Charmerende og flot 2V er i Frederiksstaden

Del bolig
Følg bolig

Hvis du leder efter en charmerende og velindrettet lejlighed med en tilhørende fantastisk beliggenhed i Indre By, så skal du ikke lede længere. Sankt Pauls Gade 3, 3. TV er nemlig kommet til salg.

Du bosætter dig midt i København, og dit nærområde er spækket med alt det bedste, hovedstaden har at byde på. I løbet af få minutters gang når du både Nyboders hyggelige og historiske gader, Amalienborg og den vældige slotspark, Kongens Have og Kastellet. Også et væld af caféer, specialbutikker og restauranter ligger lige i nærheden, ligesom metroen og handlemuligheder er inden for en radius af 200 meter.

Den imponerende og smukke, rødmalede ejendom med dannebrogsvinduer fra 1875 står side om side med andre ikoniske bygningsværker, og du skal bevæge dig op på tredje sal, hvor dit næste hjem venter på at udfolde sig for dig.

Køkkenet fremstår stilrent med lysegrå fronter og gyldne greb, der giver et elegant og æstetisk udtryk. Her kan du indrette med en mindre spiseplads og indtage morgenkaffen inden dagens gøremål kalder. Stuen er det største rum i boligen, og her pryder elegante gulve i sildebensmønster, mens lysindfaldet sikres takket være de vældige vinduespartier. Stil sofaen, fjernsynet og måske endda en læsekrog i det fine opholdsrum.

Du finder også et soveværelse i forlængelse af stuen med en smart skabsvæg til garderoben og stadig rigelig plads til en dobbeltseng. Her vil morgensolen skinne ind hver dag og give en frisk start på dagen. Slutteligt er der et toilet og et stort badeværelse med flot interiør, lyse klinker, gulvvarme og et separat bruseafsnit.

Lyder det som noget for dig? Bestil en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sankt Pauls Gade 3, 3. tv., 1313 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-JG103
Byggeår 1875
Energimærke G
Rum 2
Boligareal 62 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.205 / 19.482

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.