Fredericiagade 21D
1310 København K
Kontantpris
kr. 3.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.544

Fredericiagade 21D
1310 København K

Ejerlejlighed , 70m2

Skøn lejlighed midt i frederiksstaden

Del bolig
Følg bolig

I hjertet af København nærmere betegnet på Fredericiagade 21D finder du denne flotte lejlighed, som både byder på skønne, veldisponerede kvadratmeter og en beliggenhed, der placerer dig tæt på alle områdets mange faciliteter og tilbud. Velkommen til.

Med adresse her kan du nyde godt af en placering i ét af Københavns med attraktive og charmerende nabolag, hvor du nemt når både Kongens Nytorv og Nyhavn. Herudover er du blot få skridt fra Marmorkirken og Amalienborg såvel som grønne omgivelser ved Kastellet og i Kongens Have. Endelig er der et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, og til fods finder du både bus og metro.

Din kommende lejlighed præsenterer sig yderst velholdt og lige til at rykke ind i. Her er der en god rumfordeling, gulvvarme og højt til loftet, og så har du også muligheden for at omdanne den fra en toværelses lejlighed til en treværelses.

I alt har boligen ét værelse, som du kan arrangere efter dine ønsker og behov. Videre er der et nydeligt badeværelse med bruseniche samt plads til at tilslutte vaskemaskine og tørretumbler. Sluttelig er køkkenet i åben forbindelse med stuen, hvilket giver dig perfekte forudsætninger til at være i selskab med dine venner og din familie. Køkkenets hvide, grebsfrie elementer beriger dig med fine opbevaringsløsninger, og dertil venter også alle nødvendige hvidevarer. I stueområdet er der rum til en spiseafdeling og til de komfortable møbler til rolige øjeblikke.

Kunne dette have din interesse? Så kontakt os allerede i dag for at booke en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Fredericiagade 21D, 1310 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM018
Byggeår 1968
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 70 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.199 / 14.933

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.