Fredericiagade 21, 2. tv.
1310 København K
Kontantpris
kr. 7.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.500

Fredericiagade 21, 2. tv.
1310 København K

Ejerlejlighed , 102m2

Lækker ejerlejlighed med udsigt til den russiske kirke og Marmorkirken

Del bolig
Følg bolig

I hjertet af København K, nærmere bestemt i Frederiksstaden, får du nu mulighed for at overtage en lys og lækker ejerlejlighed med en fantastisk udsigt til både Marmorkirken og Den Russiske Kirke. Oveni beriges herligheden af en stor, sydvendt altan, hvorfra du kan nyde udsigten til de to vartegns smukke kupler og detaljer.

Det er ikke kun placeringen, der er helt i top, det er dit kommende hjem også. Den velholdte lejlighed udfolder sig på anden sal i en nydelig, tidløs ejendom der blender perfekt ind i omgivelserne. Du træder ud af elevatoren og åbner døren til boligen, hvor du øjeblikkeligt fornemmer den varme atmosfære, de ensartede gulve og behagelige lysindfald, som gennemstrømmer hjemmet på fineste vis.

Entréen forbinder dig til hjemmets midtpunkt, nemlig det indbydende opholdsrum bestående af køkken og stue i ét. Køkkenets hvide, grebsfrie elementer er opstillet i en praktisk vinkelform og ledsaget af bordplader i mørke nuancer og alle nødvendige hvidevarer i stållook. Fra køkkenhalvøen har du udsyn til stuen, der kan arrangeres med et spisebord og et sofaafsnit. En halvvæg inddeler desuden noget af stuen, hvor der er etableret et mindre rum, som du kan bruge til måske et hjemmekontor, gæsteværelse eller opbevaring.

Resten af hjemmet er dedikeret til soveværelset med en fransk altan og et tilstødende walk-in-closet. Her er også et elegant badeværelse med en muret bruseniche og en vaskesøjle.

Allerede fra det spæde forår og frem til efteråret bliver din solrige altan et skønt sted at opholde sig. Her er der rum til at stille havemøbler og omgive dig med blomsterkrukker, mens du har vue til hustage og tårne.

Du bliver en del af et eftertragtet kvarter i midten af København med gåafstand til dagligvareindkøb, specialforretninger og spisesteder. Der er heller ikke langt til kanalerne, Christianshavn og flere af byens kulturelle seværdigheder.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Fredericiagade 21, 2. tv., 1310 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH294
Byggeår 1968
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 102 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 385.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 33.025 / 28.676

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?