Sølvgade 87, st. tv.
1307 København K
Kontantpris
kr. 7.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 8.957

Sølvgade 87, st. tv.
1307 København K

Ejerlejlighed , 164m2

257 etagemeter med god placering nær Søerne!

Del bolig
Følg bolig

På en fortrinlig adresse centralt i København med nærhed til Søerne finder du denne smukke og rummelige lejlighed, som nu kan blive din. Her får du mange kvadratmeter for penge og kan blandt andet se frem til tre værelser, et badeværelse samt et åbent opholdsrum med køkken og stue i én herlig forening. Videre har du i underetagen toilet såvel som tre disponible rum.

Adressen hedder Sølvgade 87, og du får derfor ganske få skridt til Søerne, som er det oplagte sted til gåturen eller løberuten. På samme tid er du også omgivet af alt, du skal bruge i din hverdag med flere indkøbsmuligheder, gode transportforbindelser såvel som bymidten med butikker og spisesteder.

Du bosætter dig i en nydelig ejendom, hvor du også har brugsret til det hyggelige fællesareal med fliseområder, hvor der er opsat bordebænkesæt og legefaciliteter til ejendommens mindre beboere.

Indenfor bliver du mødt af en lys og velholdt bolig, der har tre værelser, som alle har en rigtig fornuftig størrelse, og det største af dem har tilmed indbygget skabsvæg til opmagasinering. Herudover når du også et rummeligt badeværelse med bruseniche, som afskærmes af glasbyggesten, og på samme tid får du også muligheden for at installere dine vaskefaciliteter. Til sidst venter det åbne opholdsrum, som prydes af det stilrene køkken, og hertil sørger vinduespartierne for et behageligt lysindfald.

Tager du trappen ned til til underetagen, finder du et toilet som kan laves til badeværelse, ligesom du også kan glæde dig over tre disponible rum, som du kan benytte til dit ønskede formål takket være den fine stand, de er i.

Velkommen til!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sølvgade 87, st. tv., 1307 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH199
Byggeår 1882
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 164 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 365.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 42.785 / 34.522

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.