Sølvgade 17, 2. tv.
1307 København K
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.507

Sølvgade 17, 2. tv.
1307 København K

Ejerlejlighed , 79m2

Flot og velholdt lejlighed med elevator

Del bolig
Følg bolig

I kan nu overtage denne lyse, veldisponerede lejlighed på Sølvgade 17 i København K, som ligger på anden sal i den elegante ejendom fra 1957. Hjemmet fordeler sig over et værelse, et badeværelse, et spisekøkken og en stue, hvilket gør den oplagt til parret. Der er også et hyggeligt gårdhavemiljø til fælles brug, og så er der snak om etablering af altaner i foreningen.

Sølvgade er ganske ikonisk i området, og selve nærmiljøet byder da også på klassiske, københavnske vartegn såsom Marmorkirken, Kongens Have og Statens Museum for Kunst. Det hele nås til fods, og det samme gør sig gældende for Indre By, som I kan spadsere til på få minutter.

I træder indenfor i hjemmet via en flot entré, der leder jer til samtlige af boligens rum. Det første rum, I skal se, er det fine køkken, der har hvide fronter og rum til en dejlig spiseplads. I stuen er der et henrivende dagslys fra syd, og det er også her, at den mulige altan skal etableres. såfremt altan projektet godkendes

Soveværelset har en rigtig god størrelse, så her er der også mulighed for at indrette en kontorplads. Boligen afrundes af det lyse og rummelige flisebadeværelse, der har separat bruseafsnit med linjeafløb.

Udenfor får I glæde af det hyggelige gårdhavemiljø, hvor flere træer og buske skaber en dejlig stemning, og der er god plads til at nyde en afslappende stund under åben himmel ved et af bordebænkesættene.

Alt i alt en dejlig lejlighed med en fantastisk beliggenhed i København K.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sølvgade 17, 2. tv., 1307 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM069
Byggeår 1957
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 79 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.152 / 19.877

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.