Sølvgade 103, 5. TH.
1307 København K
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.394

Sølvgade 103, 5. TH.
1307 København K

Ejerlejlighed , 106m2

Privat tagterrasse med udsigt over byens tage

Del bolig
Følg bolig

Ønsker du en lejlighed i pæn stand med privat tagterrasse på populære Sølvgade i Indre By? Så skal du ikke lede længere, for nu har du muligheden for at blive den nye ejer af denne skønne lejlighed, der byder på to soveværelser og et stort badeværelse. Velkommen til.

Du kommer til at bo i Indre By med Søerne og Østre Anlæg som dine tætteste naboer. Sølvgade har et væld af eksklusive butikker, fine gallerier og hyggelige caféer, og er du kulturelt anlagt ligger Statens Museum for Kunst lige om hjørnet. Indkøb er også tæt på adressen, og du får kun ti minutters gang til både Kongens have, Rosenborg Slot og Nørreport Station.

Lejligheden på femte sal var i sin tid et gammelt tørreloft, der nu er omdannet til en lejlighed. Her venter et skønt køkken-alrum med lyse gulve og god plads til madlavning i det tosidede køkken, der fremstår stilrent med hvide, grebsfrie elementer. Du får i det hyggelige opholdsrum fine muligheder for at indrette dig med både en spisesektion og et sofahjørne. Lejlighedens to værelser bliver brugt som soveværelse og walk-in-closet, da noget af væggen er taget ned mellem dem. Den kan dog nemt sættes op igen, hvis man har brug for to separate værelser. Det nydelige badeværelset med grå fliser er aldeles rummeligt, og her er det muligt at tage både karbad og brusebad samt at vaske tøj.

Fra stuen fører en trappe op til lejlighedens private tagterrasse, hvor der er fuld sol hele dagen samt udsigt over Københavns smukke tage. Her kan man snildt forestille sig at poppe champagnen nytårsaften og se på himlen dækket af fyrværkeri. Til slut får du også glæde af et dejligt gårdmiljø, hvor der er plads til leg og cykelparkering.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sølvgade 103, 5. TH., 1307 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH145
Byggeår 1882
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 106 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.563 / 23.439

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.