Dronningens Tværgade 6B, ST.
1302 København K
Kontantpris
kr. 3.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.984

Dronningens Tværgade 6B, ST.
1302 København K

Ejerlejlighed , 79m2

Smuk lejlighed midt i Frederiksstaden

Følg bolig
Del bolig

På en helt igennem fantastisk beliggenhed udbydes nu denne velholdte og tilbagetrukne lejlighed, der i den grad er et besøg værd. Her får du nemlig ikke blot lyse og indbydende rammer, men du kommer også til at bo lige midt i Indre Bys pulserende leben. Velkommen til!

Det er den smukke, hvælvede dør, der render med opmærksomheden ved ankomst til stuelejligheden på Dronningens Tværgade 6B. Med sine markante glaspartier tjener den nemlig ikke blot til ejendommens elegante, arkitektoniske æstetik, men den bidrager ligeledes til at fremmane den karakteristiske, luftige atmosfære, der hersker inden døre. Dét gør også den åbne planløsning, og du kan således se frem til et vidunderligt opholdsmiljø, der forener stuen og køkkenet i ét. Sidstnævnte præsenterer sig med enkle, tidløse elementer, og de grebsfrie løsninger går tilmed igen i det stilrene og rumlige badeværelse for et ensartet udtryk - dette er derudover udført med et væghængt toilet, gulvvarme og en separat bruseniche.

Gemt bag en skydedør byder lejligheden desuden på et indretningsvenligt soveværelse, og som en fremragende detalje får du tillige eget bryggers med vaskesøjle.

Det er ydermere den helt centrale placering, der bevirker, at lejligheden fremstår som noget ganske enestående. Med en adresse som denne kommer du nemlig til at bo lige i hjertet af alle byens herligheder, og der er således ikke langt til det stemningsfyldte handelsliv omkring Kongens Nytorv, Nyhavn og Strøget. Det samme gør sig gældende for flere grønne områder, og en kort spadseretur bringer dig hurtigt til både Kastellet, Amalienborg, Botanisk Have og Kongens Have.

Her får du med andre ord en lejlighed, der bare skal ses og opleves!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Dronningens Tværgade 6B, ST., 1302 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH089
Byggeår 1839 / 1946
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 79 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.141 / 14.282

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.