Dronningens Tværgade 6B, 1. tv.
1302 København K
Kontantpris
kr. 4.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.785

Dronningens Tværgade 6B, 1. tv.
1302 København K

Ejerlejlighed , 73m2

Flot lejlighed midt i Frederiksstaden

Del bolig
Følg bolig

På Dronningens Tværgade 6B i Frederiksstaden finder I denne virkelig attraktive lejlighed, der passer perfekt til dig, der drømmer om et hjem med karakter og en fremragende beliggenhed. Lejligheden fordeler sig over et værelse, et badeværelse og et opholdsmiljø med køkken og stue i forening, og overalt er det et stilrent og moderne interiør, der møder jer. Fra værelset er der udgang til en fransk altan, som vender ud mod gårdhaven.

Frederiksstaden er et af de mest eksklusive kvarterer i København, og det forstås. Den fantastiske kombination af mondæne ejendomme med unik og kulturhistorisk værdi og placeringen nær alt det bedste, som metropolen har at byde på, er i en kaliber uden lige.

Ejendommen er fra 1839, og den præsenterer sig flot i bybilledet med den dekorative facade. Hjemmet befinder sig på første sal, og I træder indenfor i entréen, hvor badeværelset findes på venstre hånd. Her er det et nordisk udtryk, I oplever, og der er et elegant badekar, armaturer i messing og et vindue, som lukker et fantastisk dagslys ind i det store rum.

Ret fremme kommer I til opholdsmiljøet, hvor køkkenet er opstillet langs den ene væg og knækket i en vinkel med barpladser. De hvide, grebsfrie fronter skaber en visuel ro i rummet, og hele opholdsmiljøet modtager et behageligt lysindfald fra vest. Til sidst kommer I til værelset, som har den optimale størrelse til sengen og garderoben. Aftenlyset gennem døren til den franske altan bidrager med en helt særlig atmosfære, som er ganske behagelig.

I gårdhaven er der fin plads til cykelparkering, og det er ogå via gårdhaven, at I tilgår lejligheden, hvilket sørger for en skøn tilbagetrukket placering fra vejen og det rige leben, der venter lige om hjørnet.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Dronningens Tværgade 6B, 1. tv., 1302 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM120
Byggeår 1839
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 73 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 23.081 / 18.995

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.