Dronningens Tværgade 46, 4. 2.
1302 København K
SOLGT

Dronningens Tværgade 46, 4. 2.
1302 København K

Ejerlejlighed , 52m2

Lys lejlighed med super beliggenhed i Indre By

Følg bolig
Del bolig

Få minutters gang fra Kongens Have finder du denne rummelige etværelseslejlighed, som nu kan blive din. Boligen ligger på fjerde sal i en nydelig rødstensejendom fra 1956 med elevator, og inden døre venter dig lyse og behagelige rammer, der skal opleves. Lejligheden er helt optimal for den studerende, singlen eller et par, der ønsker at bo midt i hjertet af København med kort afstand til alting. Ejendommen byder på cykelkælder samt fællesvaskeri. Derudover hører der et loftrum med til lejligheden.

Det tosidede køkken præsenterer sig i god stand med hvide fronter og praktiske, hvide fliser langs bordpladerne. Du får tilmed fint med plads til køkkenremedier i under- og overskabe, mens prikken over i?et er den franske altan, der gavmildt trækker daglyset indenfor. Køkkenet ligger adskilt, men stadig med en direkte døråbning til værelset, der ligeledes agerer stue. Rummet fremstår pænt og indretningsvenligt, hvorfor du nemt får arrangeret dig med en seng, en kommode, en mindre sofaafdeling samt et hyggeligt spiseafsnit nær hjemmets anden franske altan. Ydermere er der fra entréen med indbyggede skabe adgang til et flisebadeværelse med Terrazzogulv og en separat bruseniche.

Med adresse på Dronningens Tværgade 46 kan du glæde dig over en super beliggenhed i Indre By, hvor hverdagen glider let og ubesværet. Du er blot få minutters gang fra indkøbsmuligheder, busser og metrostationen ved Marmorkirken. Ligeledes når du hurtigt den pulserende Gothersgade, Kongens Nytorv, Nyhavn, lækre spisesteder, tillokkende butikker på stribevis samt alt det andet, som Indre By ellers byder på.

Kan du se dig selv bo her fremover? Kontakt os i dag for at høre nærmere eller for at bestille en fremvisning.

Sagsnummer 146MH-L1788
Byggeår 1956
Rum 1
Boligareal 52 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.