Dronningens Tværgade 11, 1. th.
1302 København K
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.644

Dronningens Tværgade 11, 1. th.
1302 København K

Ejerlejlighed , 80m2

Delevenlig hjørnelejlighed på sublim adresse

Del bolig
Følg bolig

Her får I en efterspurgt adresse nær Kongens Have, hvor jeres hverdag kan udspille sig i en smuk og charmerende hjørnelejlighed, der tilmed er delevenlig. Boligen har to stuer en suite, et værelse samt et moderne køkken og et stilrent, stort badeværelse. Det hele bindes sammen af herskabelige præg og flotte lysindfald, hvorfor I får en hjemmebase, der ligger i toppen af skalaen.

Den imponerende ejendom troner frem nær Amalienborg, hvilket vidner om, hvor attraktiv beliggenheden er. Gå tur i Botanisk have eller besøg det Kongelige Teater, som også ligger nær boligen. De nostalgiske, charmerende gader flankeres af caféer, spisesteder og specialbutikker, ligesom en kort gåtur leder til Strøget. Nyhavns unikke stemning er ligeledes indenfor rækkevidde, og i modsat retning folder Kastellets grønne rammer sig ud. Bus og metro nås indenfor 300 meter, og indkøbsmulighederne er bragt endnu tættere på.

Boligens standard matcher fuldt ud den sublime beliggenhed, og et samspil mellem klassiske, nostalgiske detaljer, moderne komfort og fine lysindfald gør atmosfæren i hjemmet til noget særligt. Lofthøjden er også værd at bemærke, og allerede fra første øjekast er det tydeligt, at intet er overladt til tilfældighederne, og således harmonerer køkkenets mørke toner perfekt med de lyse rammer. De to stuer en suite har en herskabelig fremtoning med både væg- og loftdekorationer, som fuldender boligstilen. Værelset er på samme vis indbydende samt indretningsvenligt, og det lækre badeværelse med vægfliser i metro-stil, væghængt toilet og håndklædetørrer sætter prikken over i'et.

Er det jeres boligdrøm - så tag første skridt og book en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Dronningens Tværgade 11, 1. th., 1302 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH354
Byggeår 1754
Rum 3
Boligareal 80 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 29.566 / 24.690

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!