Hammerensgade 3, 5. TH.
1267 København K
SOLGT

Hammerensgade 3, 5. TH.
1267 København K

Ejerlejlighed , 203m2

234 anvendelige kvm med fantastisk udsigt.

Del bolig
Følg bolig

I ét af Indre Bys mest eftertragtede kvarterer, Frederiksstaden, ligger denne smukke og rummelige lejlighed og byder sig til. Jeres nye hjem udspiller sig øverst oppe på femte sal med en mageløs udsigt over Øresund samt Kastellet og havneområdet.

Her kan man i sandhed sige, at bolig og beliggenhed går op i en højere enhed, da I omgiver jer af bevaringsværdige bygninger og forskellige ambassader nær rekreative arealer såsom Churchillparken og Langelinie. Samtidig er I tæt på metroen på Marmorkirken Station, indkøb, skole og daginstitution.

Med adresse på Hammerensgade 3 får I en attraktiv bolig i en nydelig ejendom fra 1925 med elevator, ligesom I bliver en del af en sund, veldreven ejerforening med en venskabelig omgangstone. Hertil kan det fremhæves, at mange af de omkostningstunge forbedringer er foretaget - blandt andet er vinduerne løbende udskiftet og taget er nyt fra 2005. Boligen strækker sig over to plan, hvor det øverste plan oprindeligt var ejendommens tørreloft.

Med det samme I træder indenfor, fornemmer I den lyse atmosfære, og I sanser øjeblikket, hvordan alt er passet på i årenes løb. Den velindrettede planløsning giver jer god plads at udfolde jer på og et væld af spændende indretningsmuligheder. Starter I med at udforske det nederste plan, finder I den pragtfulde stue med hyggelige karnapper - den ene gemmer på en fransk altan, og den anden har en østvendt altan med plads til et mindre cafésæt.

Stuen forbinder jer til det fine spisekøkken med lyse elementer og plads til kokkens kreative påfund. I får også glæde af to badeværelser, hvor det ene har dobbelt håndvask og muret bruseniche. Det andet badeværelse har en brusekabine og en mellemgang med vaskefaciliteter. Det nederste plan afrundes af tre værelser, og fortsætter I til det øverste plan, er der endnu et værelse

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer CI-NG101
Byggeår 1925
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 203 m 2
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.