Frederiksgade 9, 3. th.
1265 København K
Kontantpris
kr. 18.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.642

Frederiksgade 9, 3. th.
1265 København K

Ejerlejlighed , 223m2

Herskabelig lejlighed med privat garage

Del bolig
Følg bolig

I det absolutte centrum af hovedstaden møder I denne karakteristiske og herskabelige lejlighed, der foruden et hav af lækre og elegante detaljer også kan bryste sig af en smuk udsigt til Marmorkirken. Planløsningen er tilsvarende suveræn med store, højloftede stuer og tre regulære værelser. Velkommen til.

Adressen hedder Frederiksgade 9, og lejligheden er placeret på tredje sal i en imponerende ejendom fra 1885. I gaderne omkring jer finder I alt, hvad man kunne drømme om af velrenommerede spisesteder, caféer og eksklusive specialforretninger, ligesom I bosætter jer yderst fordelagtigt, når det kommer til at drage fordel af
Københavns brede udvalg af kultur i verdensklasse. Offentlig transport i form af metro er let tilgængelig, og det samme kan siges om Kongens Have mod vest, Kastellet mod nord og havnekanalen mod øst.

Som I træder inden døre, ankommer I først til en nydelig entré, og ret fremme finder I de to sammenhængende stuer. De forbindes af franske døre, og mens lyset strømmer ind gennem de anseelige vinduer, ses den overdådige stuk under lofterne. Gulvene er også elegante. Hele boligen er på fornemmeste vis udsmykket med herskabelige detaljer, der understreger den herskabelige og luksuriøse atmosfære.

Via fordelingsgangen når I til to af de i alt tre værelser, et toilet og et lækkert badeværelse med både bruseniche, kar og vaskefaciliteter. Køkkenet afrunder herligheden, og her er skabselementerne udført i et enkelt, stilrent design med hvide, glatte fronter.

Til lejligheden knytter sig slutteligt privat parkering i en aflåst garage.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Frederiksgade 9, 3. th., 1265 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM083
Byggeår 1885
Rum 6
Boligareal 223 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 950.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 101.741 / 83.209

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!