Frederiksgade 6, 1. tv.
1265 København K
SOLGT

Frederiksgade 6, 1. tv.
1265 København K

Ejerlejlighed , 163m2

Herskabelig lejlighed ved Marmorkirken i Frederiksstaden

Del bolig
Følg bolig

I det eftertragtede Frederiksstaden i København ligger denne skønne lejlighed, der er fyldt med elegante detaljer, som skaber en fremragende bolig for parret. Hjemmet er i 2017 grundigt renoveret med gennemgående brug af kvalitetsmaterialer, hvilket gør, at lejligheden nu fremstår i god stand. I lejligheden er der to værelser, to stuer, et køkken, et gæstetoilet og et badeværelse.

I bosætter jer i en nydelig og arkitektonisk smuk ejendom fra 1885, hvor jeres kommende hjem ligger på førstesalen. Indenfor venter jer flere herskabelige elementer i form af stuk, fyldningsdøre og flotte gulve, som samlet giver jer et fantastisk hjem. Bagtil har I et roligt og hyggeligt gårdmiljø.

De smukke detaljer står i kø, som I træder ind i den højloftede lejlighed med gennemgående, renoverede stuklofter med dekorative mønstre samt de høje fodpaneler. Samlingspunktet er spisestuen, hvor der er et sydvendt vinduesparti, som åbner op for sollysets indtræden i rummet. I forbindelse med renoveringen i 2017 blev der udskiftet gulve, som stadig fremstår fornemme.

i tæt forbindelse med spisestuen ligger køkkent fra Boffi med hvidevare fra henholdvis Gaggenau og Miele. Det er ligeledes instaleret en Quooker.

Endelig er badeværelset veludstyret med en indbygget regnbruser i den murede bruseniche og en vaskesøjle, og der er gulvvarme under de elegante fliser.

Frederiksgade er en stille gade med parkering og gåafstand til alt, I har brug for. I kan gå til indkøb, børneinstitution, skole, metro, og hvis I søger grønne arealer, er der kort til Kongens Have og Amaliehaven. Her er et hyggeligt caféliv og restauranter i området, og I finder også let kulturoplevelser i form af teater, biografer og opera.

Kom og oplev lejligheden.

Sagsnummer CI-AM091
Byggeår 1885
Rum 4
Boligareal 163 m 2