Frederiksgade 6, 1. tv.
1265 København K
Kontantpris
kr. 13.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.108

Frederiksgade 6, 1. tv.
1265 København K

Ejerlejlighed , 163m2

Herskabelig lejlighed ved Marmorkirken i Frederiksstaden

Del bolig
Følg bolig

I det eftertragtede Frederiksstaden i København ligger denne skønne lejlighed, der er fyldt med elegante detaljer, som skaber en fremragende bolig for parret. Hjemmet er i 2017 grundigt renoveret med gennemgående brug af kvalitetsmaterialer, hvilket gør, at lejligheden nu fremstår i god stand. I lejligheden er der to værelser, to stuer, et køkken, et gæstetoilet og et badeværelse.

I bosætter jer i en nydelig og arkitektonisk smuk ejendom fra 1885, hvor jeres kommende hjem ligger på førstesalen. Indenfor venter jer flere herskabelige elementer i form af stuk, fyldningsdøre og flotte gulve, som samlet giver jer et fantastisk hjem. Bagtil har I et roligt og hyggeligt gårdmiljø.

De smukke detaljer står i kø, som I træder ind i den højloftede lejlighed med gennemgående, renoverede stuklofter med dekorative mønstre samt de høje fodpaneler. Samlingspunktet er spisestuen, hvor der er et sydvendt vinduesparti, som åbner op for sollysets indtræden i rummet. I forbindelse med renoveringen i 2017 blev der udskiftet gulve, som stadig fremstår fornemme.

i tæt forbindelse med spisestuen ligger køkkent fra Boffi med hvidevare fra henholdvis Gaggenau og Miele. Det er ligeledes instaleret en Quooker.

Endelig er badeværelset veludstyret med en indbygget regnbruser i den murede bruseniche og en vaskesøjle, og der er gulvvarme under de elegante fliser.

Frederiksgade er en stille gade med parkering og gåafstand til alt, I har brug for. I kan gå til indkøb, børneinstitution, skole, metro, og hvis I søger grønne arealer, er der kort til Kongens Have og Amaliehaven. Her er et hyggeligt caféliv og restauranter i området, og I finder også let kulturoplevelser i form af teater, biografer og opera.

Kom og oplev lejligheden.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Frederiksgade 6, 1. tv., 1265 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM091
Byggeår 1885
Rum 4
Boligareal 163 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 700.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 68.056 / 56.889

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!