Store Kongensgade 96, 2. th.
1264 København K
Kontantpris
kr. 5.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.235

Store Kongensgade 96, 2. th.
1264 København K

Ejerlejlighed , 86m2

Flot 3V?er med to altaner i København K

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til hjertet af Indre By, hvor I på adressen Store Kongensgade 96 inviteres til at se en fantastisk lejlighed på anden sal. Den klassiske, nydelige ejendom fra 1931 byder på flere fordele, som I får glæde af i lejligheden med blandt andet to altaner. Ydermere giver planløsningen to værelser, en stue, et køkken og et badeværelse, og det hele er indrettet så fordelagtigt, at I både kan bo her som par, lille familie eller bofæller.

Beliggenheden fås ikke meget bedre i dejlige København, hvor I fra adressen har nem adgang til alle byens mange tilbud indenfor kultur, shopping og spisesteder. I kan gå til dagligvareindkøb, dagtilbud og metroen fra Marmorkirken Station, mens Sølvgades Skole, S-tog og regionaltog også kan fanges lige i nærheden. På varme dage vil I desuden nyde godt af den korte vej til Kongens Have samt kvarteret omkring Christianshavn og Langelinie.

Samlingspunktet i dagligdagen bliver den fine stue, der beriges med et gavmildt lysindfald fra et alletiders vindueshjørne med karnap. Pladsen er god til spisesektionen såvel som de bløde møbler, og så er der nem passage til køkkenet, hvor tilberedningen kan finde sted i fællesskab.

Det lækre køkken står stilrent i moderne elementer, hvor der både er bordplads og opmagasinering. I kan desuden tilgå den ene altan her. Tilsvarende er badeværelset velindrettet med separat bruseniche og plads til vaskefaciliteterne, og overfor finder I dørene til de to værelser.

Det ene værelse har udgang til endnu en altan, der vender solrigt mod sydvest. Her kan I nyde udsigten over kvarteret, og udsynet kan tilføres kulør med lidt let beplantning. Værelserne får ligeledes megen dagslys og har en rummelighed, der gør det let at finde plads til dobbeltsengen og garderoben på begge, ligesom et børneværelse eller et hjemmekontor kan arrangeres.

Et hjem, der skal ses og opleves.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 96, 2. th., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM036
Byggeår 1931 / 1940
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 86 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 275.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 27.125 / 22.651

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!