Store Kongensgade 92B, 1. th.
1264 København K
Kontantpris
kr. 7.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.530

Store Kongensgade 92B, 1. th.
1264 København K

Ejerlejlighed , 109m2

Fantastisk lejlighed med perfekt rumfordeling, elevator og solrig altan!

Del bolig
Følg bolig

En super beliggenhed i Frederiksstaden venter jer her på Store Kongensgade midt i Københavns pulserende hjerte. Lejligheden har en perfekt rumfordeling med to værelser, et badeværelse og et samlet opholdsmiljø med udgang til en stor, solrig altan. Endelig har I kig til Marmorkirken.

Alt, hvad hjertet begærer er lige i nærmiljøet, hvor I kan forkæle jer selv med udvalget af de mange restauranter, caféer og bagerier. Grønne åndehuller kommer i form af Kongens Have, Kastellet, Østre Anlæg og Botanisk Have, mens I også får nem adgang til Amalienborg, Langelinie, Nyhavn og metroen, der er under 200 meter væk. En mere central adresse får I næsten ikke.

Lejligheden ligger på første sal i en fin bygning fra 1865 med smukke udsmykninger på facaden. Her kan I både nyde godt af elevatoren og det stemningsfyldte gårdhavemiljø til sommerstunderne.

Indenfor vil I opleve et herligt lysindfald fra de sydvendte vinduespartier i det samlede opholdsmiljø med stue og køkken i ét. Køkkenet præsenterer sig stilrent med hvidt interiør og integrerede hårde hvidevarer, og i rummet får I masser af indretningsmuligheder til sofagruppen og spisebordet. Gennem de lune måneder kan I åbne ud til den solrige altan, som vil føles som en forlængelse af hjemmet. I hver sin ende af lejligheden møder I de to værelser, hvoraf det største har et indbygget skab. Som det sidste mangler I at se badeværelset, der, ligesom resten af hjemmet, fremstår tidløst og ydermere har plads til vaskefaciliteterne.

Skal I bo på denne mildest talt attraktive beliggenhed? Så er det nu, I skal slå til.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 92B, 1. th., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH244
Byggeår 1865
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 109 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 365.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 29.989 / 26.467

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.