Store Kongensgade 90, 2. tv.
1264 København K
Kontantpris
kr. 9.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.767

Store Kongensgade 90, 2. tv.
1264 København K

Ejerlejlighed , 142m2

Stil, stemning og charme i Frederiksstaden

Del bolig
Følg bolig

Bolig og beliggenhed kæmper i bedste forstand om førstepladsen, når det kommer til denne smukke og lyse lejlighed ved Marmorkirken. Heldigvis får du begge dele med i købet, så i et sublimt nærmiljø kan du nu rykke ind i et æstetisk hjem med to værelser, to stuer, et køkken, et badeværelse og et gæstetoilet.

Ejendommen fra 1880 slår allerede stemningen an udefra med de fine finesser og fremspring, mens der inden døre følges trop med stuk, et vældigt lysindfald og det absolut nydelige sildebensgulv i massiv eg. Sidstnævnte er tilmed lagt i 2021, og dette år fik lejligheden en generel opdatering med paneler, stikkontakter, lister og opfriskning af vægge.

Oplev æstetikken i de to stuer, der suppleres af sprossede vinduer og høje paneler, og den indbyggede bogreol omkring døråbningen gør noget ekstraordinært for rummet. Jeres personlige indretning vil kort sagt skinne her, og I har fin plads til at invitere gæster til housewarming. Tapas og øvrige delikatesser bliver til ved de klassiske, hvide elementer fra Sønderborg Køkkenet, der suppleres af en træbordplade. Rummet har plads til, at en gæst kan sætte sig med et glas vin og følge slagets gang.

De to værelser danner snart ramme om en tryg nattesøvn, eller måske det ene skal dedikeret til hjemmekontor eller walk-in-closet. Se til slut gæstetoilettet samt det pæne badeværelse med væghængt toilet, separat bruseniche og plads til en vaskesøjle.

Tag ophold på tagterrassen, eller nyd en sommerstund i gården. Der har tidligere været altanprojekt i ejendommen, så muligheden for at få sat altan op er til stede.

Området taler nærmest for sig selv med Marmorkirken som et centralt pejlemærke for et nærmiljø med metro, byliv og grønne åndehuller. Besøg Kastellet, tag ud til vandet, eller oplev Indre Bys puls. Du kan det hele her.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 90, 2. tv., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM037
Byggeår 1880 / 1976
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 142 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 500.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 58.593 / 47.278

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.