Store Kongensgade 76, 1.
1264 København K
Kontantpris
kr. 9.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.666

Store Kongensgade 76, 1.
1264 København K

Ejerlejlighed , 156m2

Herskabslejlighed på sublim placering i Frederiksstaden

Del bolig
Følg bolig

I det attraktive Frederiksstaden i København med udsigt til Marmorkirken finder I denne fine herskabslejlighed, som nu kan blive jeres næste hjem. Boligen befinder sig på første sal og præsenterer sig yderst velindrettet med højt til loftet og lyse rum. Velkommen til.

Adressen hedder Store Kongensgade 76, og I kan her glæde jer over en yderst eftertragtet beliggenhed tæt på både Marmorkirken, Amalienborg, grønne omgivelser og bymidtens pulserende liv. I kan nemt spadsere til flere butikker, spisesteder og specialforretninger, ligesom I også er ganske tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport med metro fra Marmorkirken Station.

I bosætter jer i en nydelig og arkitektonisk smuk ejendom, hvor jeres kommende hjem ligger på førstesalen. Indenfor venter der jer flere herskabelige elementer i form at stuk, fyldningsdøre og flotte gulve, som samlet giver jer et fantastisk flot hjem.

I træder ind i jeres entré, der åbner op til den betagende stue, hvor karnappens mange vinduer sørger for et behageligt lysindfald. Herinde er der rum til jeres sofagruppe, mens der i køkkenet er fine rammer til jeres spisebord. Køkkenet har gode opbevaringsløsninger og er udstyret med alle nødvendige hvidevarer, ligesom I også kan installere jeres egen vaskemaskine. Videre får I i alt fire værelser, der alle har en rigtig fornuftig størrelse, så de kan indrettes og anvendes efter jeres ønsker og behov. Det ene af værelserne har desuden eget, tilknyttet badeværelse med bruseniche, mens lejlighedens videre råder over endnu et brusebadeværelse.

Kunne dette have jeres interesse? Så kontakt os allerede i dag hvis I gerne vil høre mere.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 76, 1., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH342
Byggeår 1868 / 1912
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 156 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 475.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 50.750 / 41.505

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!