Store Kongensgade 69C, 3. mf.
1264 København K
Kontantpris
kr. 8.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.097

Store Kongensgade 69C, 3. mf.
1264 København K

Ejerlejlighed , 129m2

Fantastisk lejlighed med altan og elevator!

Del bolig
Følg bolig

Det er absolut fremragende omgivelser, du bosætter dig i, når du overtager denne lejlighed på Store Kongensgade 69C i København K. At du så samtidig får glæde af en særdeles lækker og moderne lejlighed med tre værelser, to badeværelser og altan, det må siges at være noget af et lykketræf.

Boligen ligger i en charmerende ejendom, der samtidig besidder nutidens kvaliteter i form af blandt andet elevator. Den fører dig til tredje sal, hvor dit nye hjem får gavn af et skønt lysindfald.

I opholdsmiljøet forenes køkkenet og stuen. De markante, sorte køkkenelementer sætter tonen for den flotte og gennemgående stil. I stuen bliver det en fornøjelse at indrette i samspil med altanen, som inviterer udelivet helt tæt på. Grundplanen er endvidere praktisk, idet alle tre værelser udspringer samlet fra fordelingsgangen. Ét af værelserne har fransk altan, mens et andet byder på et badeværelse en suite. Sidstnævnte følger trop på æstetikken med de smukke fliser, regnbruser og et linjeafløb, der nærmest går i ét med førstnævnte. Hjemmets andet badeværelse matcher den røde tråd og har hertil plads til en vaskesøjle.

Det er på altanen, at udelivet nydes. Der er plads til møblement, ligesom friske krydderurter og blomster eller en af de mere vilde altanhaver vil være med til at sætte stemningen.

Beliggenheden beskriver nærmest sig selv, men tillad os alligevel at fremhæve præcis, hvor centralt hjemmet befinder sig. Metrostoppet ved Marmorkirken ligger under 100 meter væk, og det samme kan siges om nærmeste dagtilbud. Supermarkeder i hobetal og flere skoler letter hverdagen, og der er mindre end halvanden kilometer til Østerport. Dertil kommer selvfølgelig alt det sjove med Ofelia Plads, Kongens Nytorv, Kongens Have, Kastellet og et væld af kulturtilbud inden for ganske kort rækkevidde.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 69C, 3. mf., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH350
Byggeår 1908
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 129 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 450.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 44.359 / 37.044

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!