Store Kongensgade 69, 2. th.
1264 København K
Kontantpris
kr. 12.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.975

Store Kongensgade 69, 2. th.
1264 København K

Ejerlejlighed , 187m2

Gennemført renoveret lejlighed med stor altan og udsigt til marmorkirken!

Del bolig
Følg bolig

På Store Kongensgade 69 finder I denne elegante lejlighed på anden sal, som ligger i det historiske Frederiksstaden. Der er elevator i ejendommen, og hjemmet er flot istandsat med et væld af smukke detaljer og moderne løsninger. Planløsningen fordeler sig over tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et køkken-alrum i delvis åben forbindelse med stuen. Hertil er der en dejlig, vestvendt altan.

Frederiksstaden er opkaldt efter Frederik V, og I er placeret nær københavnske vartegn såsom Amalienborg, Kongens Have og Marmorkirken, som I også har udsigt til fra lejligheden. Der er få skridt til Kongens Nytorv og Strøgets begyndelse, og alt det praktiske i form af offentlig transport og indkøbsmuligheder er ligeledes inden for nær rækkevidde.

Overalt i boligen oplever I et moderne interiør, der har en særlig karakter. Loftshøjden på lidt over tre meter bidrager med en ekstra indbydende rumfornemmelse, og i alle rum ses elegante stuk lister og i gangen smukke høje vægpaneler. Gulvene i lejligheden er gennemgående brede egeplankegulve, der giver et smukt rustikt look i den moderne lejlighed.

I træder direkte ind i køkken-alrummet, som er ganske rummeligt, og det håndbyggede snedker-køkken er udført med et flot mix af grå-beige fronter med massive egetræsskuffer og sort marmorbordplade med hvide striber, Quooker messing vandhane, samt to vinkøleskabe. I køkkenalrummet er også et indbygget skab malet i en mat og smuk mørk blåsort farve samt et fantastisk bronzefarvet spejl på modsatte væk der virkelig giver et flot rum. Fra alrummet er der 2 udgange til altanen, der vender ud mod gården, og hvor der er masser plads til at nyde årets skiftende årstider i godt selskab. Den delvis åbne forbindelse til stuen skaber et behageligt rumforløb, og i stuen strømmer der et smukt lysindfald ind gennem det store vinduesparti.

Fra gangarealet med de høje paneler og Ralph Lauren tapet, tilgår I resten af lejligheden. Det første I møder er badeværelset og toilettet, som begge er udført med et matchende inventar. På badeværelset er der en glasafskærmet bruseniche og vaskefaciliteter bestående af Miehle produkter. Boligen afrundes af tre gode værelser, hvoraf det ene har en helt fantastisk størrelse og er det oplagte luksuriøse hotel-soveværelse, der er indrettet med det fineste Ege Carpets gulvtæppe, mørklægningsgardiner samt luksuriøst vævet tapet fra Tapet Cafeen.

Som prikken over i'et har I adgang til en charmerende gård.

Alt i alt en gennemført lejlighed med på fokus på detaljen!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 69, 2. th., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH393
Byggeår 1908 / 1988
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 187 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 650.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 75.426 / 60.940

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.