Store Kongensgade 69, 1. tv.
1264 København K
Kontantpris
kr. 7.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.237

Store Kongensgade 69, 1. tv.
1264 København K

Ejerlejlighed , 111m2

Højloftet lejlighed med altan ved Marmorkirken

Del bolig
Følg bolig

Vil I bo på en sublim adresse i Frederiksstaden, hvor nogle af jeres nærmeste naboer er Marmorkirken og Amalienborg, så har vi den helt rigtige bolig til jer. I får her en fantastisk lejlighed i god stand og med højt til loftet. Boligen har både køkken-alrum, et stort badeværelse med plads til vaskefaciliteter samt to værelser, hvoraf det ene har adgang til en skøn altan.

Adressen er efterspurgt, og det er ikke svært at forstå, hvorfor mange gerne vil slå sig ned her. I bor super centralt nær Nyhavn, Kongens Have, Det Kongelige Teater og meget mere, mens turen til metroen nærmest kan tælles i skridt. Området bugner af charmerende caféer, indkøbsmuligheder og andre fristelser, og indkøbene kan også klares mindre end 200 meter fra ejendommen, så det bliver ikke nemmere.

Allerede udefra lover ejendommen charmerende rammer, og inde i lejligheden bliver I mødt af en nydelig bolig med den helt rette mængde charme. I træder som det første ind i en fin entré, der hurtigt leder videre til opholdsrummet, hvor det moderne køkken med loftspots er opstillet med en smart halvø, der har integrerede siddepladser. De høje vinduer lader dagslyset strømme ind, og tilstødende køkken-alrummet er det ene værelse, mens det andet fordelagtigt er placeret i den modsatte ende af lejligheden. Her forkæles I lidt ekstra, da værelset har integreret garderobe og dør til altanen, som er orienteret mod vest. Det store, moderne badeværelse med en lækker regnbruser afrunder lejligheden.

Er det jer, der skal pakke flyttekasser ud her - book straks en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 69, 1. tv., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-JG105
Byggeår 1908 / 1988
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 111 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 375.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 42.729 / 34.392

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.