Store Kongensgade 67A, 4. tv.
1264 København K
Kontantpris
kr. 15.675.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 8.209

Store Kongensgade 67A, 4. tv.
1264 København K

Ejerlejlighed , 241m2

Penthouse i international klasse med privat parkeringsplads

Del bolig
Følg bolig

På en sublim adresse lige overfor marmorkirken med den nye metrostation, omkranset af Kongens Have, Amalienborg, kastellet, byens bedste restauranter, Nyhavn, Kongens Nytorv og mange andre af byens fineste gamle vartegn, findes denne penthouselejlighed, beliggende i en fredet ejendom med en lang spændende historie og fritagelse fra ejendomsskat.
~
Lejligheden har gennemgået en omfattende renovering. I den forbindelse er alle gulve skiftet til brede Dinesen planker, på 5. salen med gulvvarme under. Her opleves hele det enorme rum som ét, selvom det er opdelt til stue og soveværelse med en håndbygget "New yorker"-glasvæg.
På 4. salen er der en klar rød tråd, som underbygges af det snedkerbyggede inventar fremstillet hos Nicolaj Bo. Både køkken, bad og garderobe er lavet i oxyderet egtræ med skuffer i massiv olieret eg. Alle armaturer er Vola i naturmessing og bordplader samt vægge og gulv i badeværelse er udført i slebet Pietra-marmor. Her findes også gulvvarme. Den resterende del af 4. salen opvarmes af håndbyggede radiatorer udført i samme glødestål som trappe, døre, vinduespartier etc.
På 4. salen findes entré, walk-in closet, 2 badeværelser og et værelse samt lejlighedens enorme køkken/spisestue, der strækker sig over hele 16 meter i længden. Alle steder er der tilstræbt lange flotte kig, som man kan gå på opdagelse i længe. Ligeledes er udsigten fantastisk. Marmorkirken står mastodontisk lige udenfor vinduerne, og kan nydes uden, at man behøver at skulle stå i vinduet. Ligeledes kan man fra 5. salen nyde en oplevelse af horisont, som man sjældent får i en lejlighed, og man kan se tagene af bygninger så langt væk som Amager.
Der hører en privat parkeringsplads med til lejligheden, som befinder sig i den bagerste baggård.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 67A, 4. tv., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH425
Byggeår 1750
Rum 5
Boligareal 241 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 785.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 91.841 / 74.106

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.