Store Kongensgade 57A, 4.
1264 København K
Kontantpris
kr. 7.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.512

Store Kongensgade 57A, 4.
1264 København K

Ejerlejlighed , 111m2

I hjertet af København med tagterrasse

Del bolig
Følg bolig

Hvis du gerne vil bo i Indre By, er denne flotte lejlighed et virkelig godt bud på dit kommende hjem. Boligen ligger i et stille baghus øverst oppe med et kæmpe køkken-alrum og en stue, et værelse, et badeværelse og den vestvendte altan. Det hele emmer af en helt særegen atmosfære med smukke lysindfald samt perfekte betingelser for, at rustikke, sjælfulde detaljer mødes i skøn harmoni med moderne, rene linjer. Velkommen hjem.

Du drager fordel af den hævede placering, og slipper helt for overboere. Samtidig er der fredeligt, og du bor tilbagetrukket fra byens pulserende leben. Indkøb, restauranter og flere af de kendte vartegn ligger da også få skridt fra lejligheden, så du kan glæde dig til at lade Kongens Have, Marmorkirken, Amalienborg, Kastellet og ikke mindst Strøget indgå i dit nærmiljø som en helt integreret del af hverdage eller weekender.

Tilbage ved ejendommen træder du ind i en fordelingsentré, hvorfra næsten hele hjemmet er tilgængeligt. Badeværelset ligger på venstre hånd, og lige ved siden af har du dit rummelige soveværelse. Et maskulint udtryk vinder frem her som følge af de mørke fronter på de indbyggede skabe, og dette går flot i spænd med bjælkeloftet. I det hele taget er blotlagte bjælkekonstruktioner et kendetegn på tværs af lejlighedens rum, idet de både pryder ved lofterne i stuen og køkken-alrummet. I sidstnævnte udformer det sig også som bindingsværk i væggene, hvilket giver opholdsmiljøet kant og fremstår som en velvalgt kontrast til det grebsfrie, strømlinede køkkendesign.

Fra alrummet åbner døren op og lader sol og sommerbriser strømme indenfor. Derudover føres du direkte til den fantastiske altan, der som følge af beliggenheden øverst i bygningen breder sig som en luksuriøs tagterrasse, og giver dig en ganske privat samt ikke at forglemme yderst solrig oase.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 57A, 4., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM079
Byggeår 1780 / 1967
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 111 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 375.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 40.229 / 33.108

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.