Store Kongensgade 55, 1. tv.
1264 København K
Kontantpris
kr. 7.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.207

Store Kongensgade 55, 1. tv.
1264 København K

Ejerlejlighed , 97m2

Fantastisk lejlighed med højt til loftet og en super rumfordeling!

Del bolig
Følg bolig

Hvis I søger en indbydende treværelses lejlighed med en central beliggenhed i København, så har I nu chancen på Store Kongensgade 55. Her møder I en ejendom, der imponerer med en facade med kvaderpuds samt elegant frontispice, som giver vinduerne et smukt særpræg og vidner om datidens byggeskik. Indendøre har I elevator op til hjemmet på første sal.

I træder direkte ind til det skønne køkken-alrum, hvor I straks bemærker de charmerende, herskabelige detaljer foruden den behagelige rumfornemmelse med højt til loftet. Hele lejligheden fremstår I god stand, og det ses også her med de pæne, gennemgående gulve og det moderne, stilrene køkken.

Den veldisponerede planløsning giver jer videre to rummelige værelser. Her er det ene adskilt fra alrummet med franske døre, og det er derfor ideel til en hyggelig opholdsstue. Det andet værelse har fordel af en fransk altan ud mod gårdarealet. Det nydelige badeværelse præsenterer sig med en glasafskærmet bruseniche og et tidløst, hvidt møblement, der konstraseres af mørke fliser. Endelig rundes hjemmet af med et praktisk disponibelt rum til opmagasinering og vaskemaskine.

Begiver I jer helt op til øverste etage af ejendommen, finder I en stor, fælles tagterrasse, der bliver et attraktivt opholdssted i sommermånederne, sågar med en vidunderlig udsigt over byen og til Marmorkirkens arkitektoniske kuppel. Til boligen hører også et fint gårdareal med let beplantning.

Det giver sig selv, at I her får en særdeles dejlig beliggenhed tæt på alt, hvad I har brug for til hverdagen og i weekenden. Et væld af indkøbsmuligheder og lækre spisesteder venter få skridt fra hoveddøren, og metrostationen fører jer rundt til byens herligheder efter mindre end 200 meter. Skole og daginstitution er også inden for én kilometer, og kun en kort gåtur bringer jer til Hønsebroløbet, Kongens Have eller Strøget.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 55, 1. tv., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH369
Byggeår 1860
Energimærke B
Rum 2
Boligareal 97 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 380.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 40.339 / 32.989

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!