Store Kongensgade 23B, st. th.
1264 København K
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.397

Store Kongensgade 23B, st. th.
1264 København K

Ejerlejlighed , 101m2

Lækker ejerlejlighed i god stand, beliggende i rolig baggård!

Del bolig
Følg bolig

I hjertet af København nær Nyhavn og Kongens Have ligger denne indbydende ejerlejlighed, som kan bryste sig af tre rum og udgang til gårdhave. Boligen fremstår i rigtig god stand med moderne elementer, og derudover er planløsningen god. Der venter jer en stue, et stort køkken-alrum, to værelser og et pænt badeværelse. Velkommen til.

I bosætter jer særdeles attraktivt med flere af byens velkendte seværdigheder i gåafstand, mens det bugner med lækre restauranter, caféer og specialbutikker lige udenfor jeres hoveddør. Når I skal geare ned i hverdagen, kan I spadsere over i Kongens Have og gå en lang tur, ligesom der heller ikke er langt til Botanisk Have. Til fods når I også metroen fra Marmorkirken Station eller ved Kongens Nytorv, og det samme gør sig gældende for dagligvareindkøb.

Lejligheden befinder sig i stueplan i en flot ejendom, som kan dateres helt tilbage til år 1800. Indenfor begynder rundturen i det store køkken-alrum, som uden tvivl udgør hjemmets primære samlingspunkt. Her imponerer de høje, hvidsprossede vinduer, mens køkkenet med hvide, grebsfrie fronter også bidrager til den behagelige atmosfære, som hersker i rummet. Fra dette rum er der også direkte udgang til den hyggelige gårdhave. Dertil kommer endnu en dejlig stue med en fransk altan og plads til at indrette en hyggelig sofakrog.

Videre venter to rummelige værelser med indbygget skab på dem begge, så de også nemt rummer sengen og andet møbelment. Til slut får I et moderne badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og hvidt inventar, og i den lille mellemgang ud til badeværelset er der rum til en vaskesøjle.

I sommerhalvåret vil I med garanti sætte pris på den hyggelige gårdhave, som let bliver omdrejningspunktet for en masse afslappende stunder. Her kan I både arrangere med et havemøbelsæt, krukker med blomster og grillen.

Vil I se mere? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Kongensgade 23B, st. th., 1264 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH341
Byggeår 1800 / 1895
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 101 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 31.565 / 25.813

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!