Store Kongensgade 23B, ST. TH.
1264 København K
SOLGT

Store Kongensgade 23B, ST. TH.
1264 København K

Ejerlejlighed , 101m2

Charmerende lejlighed med hyggeligt udeareal

Del bolig
Følg bolig

Det bliver næsten ikke mere centralt end Store Kongensgade, 100 meter fra Kongens Nytorv, hvor denne smukke lejlighed udfolder sig. Her får I en moderne bolig, der fremstår fuldstændig indflytningsklar.

Lejligheden ligger i stueetagen i en historisk ejendom med indgang fra gården. Her skal I lægge mærke til de mange klassiske detaljer ved bygningen, inden I træder indenfor i den spektakulære opgang.

Indenfor byder lejligheden på et praktisk bryggers med plads til vaskesøjlen og et flot badeværelse med regnbruser i brusenichen samt et væghængt toilet. Derudover finder I et stilrent Hanstholm-køkken med hvide fronter og en indbygget ovn toppet af en sort bordplade med integreret kogezone. I køkkenet er der plads til langbordet ved vinduespartiet, der sikrer et fantastisk lysindfald, og ved siden af finder I et charmerende værelse.

I den tilstødende stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet, kan I tage gæsterne med ind i et fantastisk opholdsmiljø med udgang til en fransk altan. Her serverer I kaffen i sofaarrangementet, mens I bemærker de tidløse fyldningsdøre og det klassiske gulv, der går igen i det meste af boligen. Dertil finder I et rummeligt soveværelse med udsigt til den hyggelige gård.

På begge sider af ejendommen har I pragtfulde udeområder, hvor I kan sætte jer med et glas vin og en god bog, mens grillen varmer op til aftensmaden. I kan også tage frakken over skulderen og spadsere til Indre Bys mange gastronomiske tilbud. Derudover har I helt tæt på adressen et væld af hyggelige caféer, mens Kastellet, Nyhavn og Det Kongelige Teater kun er få minutters gang fra hoveddøren.

Alt i alt får I her en fantastisk lejlighed med en endnu mere fabelagtig beliggenhed i hjertekulen af København. Ring for en fremvisning.

Sagsnummer CI-OH155
Byggeår 1800 / 1895
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 101 m 2