Bredgade 22, 1. tv.
1260 København K
Kontantpris
kr. 7.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.260

Bredgade 22, 1. tv.
1260 København K

Ejerlejlighed , 99m2

Fantastisk lejlighed med drømme beliggenhed!

Del bolig
Følg bolig

Storbymennesket får travlt med at sikre sig en fremvisning af denne fantastiske lejlighed, for boligen er nemlig placeret i Indre By nær Kongens Nytorv og noget af alt det bedste, City har at byde på. Samtidig tiltaler den flotte bolig med et køkken-alrum, en stue, to værelser og et badeværelse.

Byens puls mærkes så snart, I træder ud på gaden, hvor det ligeledes vrimler frem med butikker, spisesteder og barer i hobetal for slet ikke at tale om kunst, kultur og historiske vingesus. Amalienborg, Det Kongelige Teater, Ofelia Plads og Kunsthal Charlottenborg er blot eksempler herpå, og dertil vil I selvfølgelig nyde livet på Nyhavn eller med spadsereture i Kongens Have og på Kastellet. Det giver nærmest sig selv, at metro, busforbindelser, indkøb, daginstitution og skole alt sammen findes indenfor en radius af 550 meter.

Den charmerende ejendom fra år 1806 markerer sig med fine fremspring på facaden og sprossede vinduer. Det er på første sal, jeres kommende hjem udfolder sig, og herinde fortsætter atmosfæren i dén grad.

Bemærk radiatorskjulerne, stukken og de smukke, gennemgående gulve i supplement med afstemte farvetoner og et vældigt lysindfald. Sidstnævnte bemærkes absolut i den rummelige stue, hvor en bred række vinduer mod vest gavmildt slipper solstrålerne indenfor. Tilstødende har I køkken-alrummet, hvor elementerne og bordpladen understreger hjemmets nydelige stil, ligesom I får glæde af lækre finesser. I alrummet kan spisebordet arrangeres.

Lejlighedens to værelser ligger i forlængelse af hinanden og begge med vinduer ud imod en stille gård. Det ene kan dedikeres til hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje. Soveværelset har en markant størrelse med en bred, integreret skabsløsning. Se til slut det flotte badeværelse med sildebensgulv, indbygningsarmatur og en separat bruseniche.

Kontakt os for at høre mere. Vi giver med glæde en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Bredgade 22, 1. tv., 1260 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH415
Byggeår 1806
Energimærke G
Rum 3
Boligareal 99 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 360.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 41.793 / 33.766

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.