Amaliegade 11A, 1.
1256 København K
Kontantpris
kr. 13.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.407

Amaliegade 11A, 1.
1256 København K

Ejerlejlighed , 154m2

Ejerlejlighed med egen Garage

Del bolig
Følg bolig

Beliggenheden midt i Frederiksstadens København er med til at gøre denne charmerende lejlighed endnu mere attraktiv, end den er i sig selv. Selve lejligheden er højloftet, rummelig og fyldt med skønne detaljer, som samlet set gør det til en fornem base for bylivet.

Med adresse i Amaliegade får I glæde af at bo helt centralt i byen, men samtidig er der en skøn ro på lige præcis denne vej. Der er få skridt til Amalienborg Slotsplads og dermed også Amaliehaven. Dertil kommer, at I har få minutters gang til Kongens Nytorv, Ofelia Plads og Nyhavn hvor I finder gode shoppingmuligheder og spisesteder. Endelig er der smukke, grønne områder tæt på boligen i form af Kongens Have og Kastellet.

Det klassiske baghus fra 1753 står flot frem i orange nuancer med bindingsværksdetaljer, der giver et charmerende udtryk. Den brostensbelagte gård op til ejendommen er ligeledes nydelig, og med nøglerne til lejligheden får I glæde af jeres egen garage i gården.
Lejligheden er grundet fredningen fritaget for at betale ejendomsskat. Der betales dog en lille ejendomsskat, da garagen ikke er fritaget.

Herskabslejligheden dækker hele første etage i ejendommen, og den danner hyggelige rammer om jeres hverdag. Køkken-alrummet er et skønt samlingspunkt, hvor solen skinner ind ad de mange vestvendte vinduespartier. Her er desuden et uno form-køkken af nyere dato samt et indbygget pejserum, som bidrager til både hyggen og varmen i rummet. I får desuden glæde af en stor opholdsstue, hvor de smukke vægpaneler afgiver et skønt udtryk. Endelig har I 2 soveværelser, hvor det ene har tilhørende walk-in closet og det andet har indbyggede skabe i hele rummets bredde fra gulv til loft, og et badeværelse med to håndvaske, en bruseniche og et toilet.

Drømmer I om at bo midt i byen, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning af denne fremragende lejlighed.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Amaliegade 11A, 1., 1256 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH308
Byggeår 1870
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 154 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 700.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 81.225 / 65.625

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.