Amaliegade 11, 1.
1256 København K
Kontantpris
kr. 15.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 8.437

Amaliegade 11, 1.
1256 København K

Ejerlejlighed , 216m2

Velkommen til en af de mest unikke lejligheder i København

Del bolig
Følg bolig

En Imponerende højde til loftet med hele 3,8 meter på ejendommens bedste etage. Tre stuer en suite med flotte sprossede vinduer vendt mod gaden. Smukke balustre i trappeopgangen, høje træpaneler og flot stuk i lofterne. Denne lejlighed er så smuk og gennemført, som man forventer det af en fredet herskabslejlighed i Københavns fornemme kvarter, Frederiksstaden. Hertil kommer de hyggelige aften gåture til Amalienborg Toldboden, og Sankt Annæ Plads, som er din nabo.
Lejligheden er unik på alle måder og alt fra farvevalg til detaljer giver lejligheden en fantastisk atmosfære. Det er sjældent at lejligheder i København som denne kommer til salg, hvorfor det klart er en af de mest unikke lejligheder man kan finde i København K.
Lejligheden er på 216 m2 og indrettet med tre stuer, spisestue med køkken og en master-afdeling. Når du træder ind i master-afdelingen, bliver du mødt med snedkerfremstillede garderobeskabe fra gulv til loft, samt et badeværelse med dobbelt rainshower. Du har et viktualierum i forlængelse med spisekøkkenet, som også indeholder snedkerfremstillede skabe fra gulv til loft med dobbeltkøl og frys fra Liebherr. Man kan derfor se at materialevalget samt løsningerne i lejligheden er af højeste kvalitet. Derudover kommer køkkenet med Quooker, snedkerkøkken med skuffer og skabe i massivt træ og de nye forsatsvinduer. Desuden er den smukke stuk blevet renoveret og sidst men ikke mindst de flotte egetræsgulve i sildebens- og Versaillesmønster.
Du som den næste ejer skal vide, at lejligheden er blevet sat i stand fra A-Z. Hele renoveringen blev foretaget i 2017, hvor der har været tæt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen. Derfor kan du flytte direkte ind uden at skulle tænke over en renovering. Alt er gennemført i den bedste kvalitet, og derudover skal det nævnes at man også har et gæstebadeværelse i samme stil som master-badeværelset. Dette ses sjældent i de ældre charmerende bygninger i København K.

Jeg glæder mig til at vise dig rundt i denne fantastiske lejlighed.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Amaliegade 11, 1., 1256 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH103
Byggeår 1755 / 1870
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 216 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 800.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 67.953 / 58.998

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.