Store Strandstræde 11, 2. th.
1255 København K
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.866

Store Strandstræde 11, 2. th.
1255 København K

Ejerlejlighed , 67m2

Veludnyttet lejlighed med drømmeplacering i City

Del bolig
Følg bolig

Det er en absolut sublim beliggenhed, du kan kalde din, når du er rykket ind i denne lyse og tiltalende bolig med veludnyttede kvadratmeter. Lejligheden ligger i en ejendom med elevator, og både køkken og bad er nydelige.

Du omgives af alt, hvad hjertet begærer, på denne fremragende adresse. Afstanden til Nyhavns og Sankt Annæ Plads' charmerende atmosfære kan tælles i skridt, og det samme gælder de forrygende faciliteter omkring Kongens Nytorv. Kulturoplevelser og historiske vingesus ligger i DNA'et på dette nærmiljø, hvor shopping, mundvædende spiseoplevelser og et væld af aktiviteter ikke bliver mere let tilgængelige. Hertil kommer selvfølgelig også vandet, ligesom Kongens Have er i gåafstand. Det synes nærmest redundant at påpege, at alt det praktiske såsom metro, bus og supermarkeder er under 400 meter væk.

På Store Strandstræde troner de charmerende bygningsværker på rad og række, og du rykker ind i én fra år 1935 med café i stueplan og elevator i opgangen. Det er på anden sal, at dit hjem ligger, og takket være denne hævede placering kommer der et vældigt lys ind i boligen.

Det opleves i stuemiljøet, hvor vinduerne er orienteret mod syd. Stuen har desuden en fordelagtig størrelse med en rigtig god opbygning, der bliver let at indrette med flere sektioner. Krogen er eksempelvis ideel til soveafsnit, mens resten kan dedikeres til bløde møbler og spisebordet. Der er integreret opbevaringsplads ved entréen, og det er ligeledes i dette område, du finder køkkenet. Sidstnævnte er charmerende med grå fyldningsfronter og en vægmonteret vandhane over den runde vask. Se til slut badeværelset, hvor badekaret også har brusebad afskærmet af glasvæg, og de hvide, smalle fliser sætter en flot stil.

Er det dig, der skal rykke ind i dette fantastiske område? Book en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Store Strandstræde 11, 2. th., 1255 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH405
Byggeår 1935
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 67 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.391 / 21.294

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.