Toldbodgade 10C, 3.
1253 København K
Kontantpris
kr. 8.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.484

Toldbodgade 10C, 3.
1253 København K

Ejerlejlighed , 131m2

Uden bopælspligt, tilbagetrukket og fredelig beliggenhed

Del bolig
Følg bolig

Med en formidabel placering i Indre By, en super rumfordeling og en indbydende atmosfære, kan denne flotte lejlighed blive dit andet hjem. Her er ikke bopælspligt, selvom området bestemt er noget helt særligt at opleve på hverdage såvel som i weekenderne. Velkommen hjem.

Du bosætter dig tilbagetrukket, men stadig tæt på byens pulserende liv. Således er der få skridt til de mange madsteder og det maritime miljø, som Nyhavn er så kendt for. Strøget er heller ikke langt væk, mens de daglige fornødenheder såsom indkøb, institutioner og metro nås på få minutters gang.

Udefra præsenterer ejendommen sig med en hvid facade og københavnergrønne vinduer, som især træder frem fra det aflukkede, hyggelige gårdmiljø. Selve lejligheden befinder sig på tredje sal og indfrier forventningerne til en moderne indretning med optimale rammer til samværet. Hele boligens midte udgøres nemlig af en åben planløsning, der kombinerer køkkenet med stuens arealer. Bemærk således, hvordan køkkenøen markerer overgangen til alrummet, og hvide fronter pryder i harmoni med det øvrige inventar. Ovnen er desuden placeret i ergonomisk højde, og det hele oplyses af indbygningsspots i loftet.

Derudover skaber de gennemgående gulve en nydelig, rød tråd, mens også lysindfaldet fra stuens mange vinduespartier skal nævnes. I tillæg får du en vestvendt, fransk altan med udsyn til gården.

De øvrige rum fordeler sig som to værelser af varierende størrelse. Slutteligt er der et hvidt flisebadeværelse, som har et væghængt toilet samt en separat, muret bruseniche. Ved siden af ligger også et gangareal med opbevaringsløsninger og plads til vaskesøjlen.

Er du klar til at flytte til Nyhavn? Kontakt os med det samme, så giver vi dig en fremvisning i dit kommende hjem.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Toldbodgade 10C, 3., 1253 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH163
Byggeår 1878 / 1987
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 131 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 425.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 36.362 / 31.573

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.