Gammel Strand 38, 1.
1202 København K
Kontantpris
kr. 11.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.082

Gammel Strand 38, 1.
1202 København K

Ejerlejlighed , 153m2

Kanaludsigt og historisk beliggenhed i første række på Gammel Strand

Del bolig
Følg bolig

Udsigten til Frederiksholms Kanal imponerer året rundt, mens beliggenheden i et af Københavns mest attraktive og historiske kvarterer placerer denne lejlighed i sin egen liga.
Den fredede ejendom er opført i 1798, hvorfor en klassisk boligstil i samspil med moderne komfort venter jer.

Området:
I Gammel Strand bor I på første række, og kvarterets ikoniske bygningsværker og brostensbelagte stræder lader jer mærke historiens vingesus. Kanalen fuldender stemningen, mens nærheden til Tivoli, Kongens Have, Rosenborg Slot og Ørstedsparken vidner om, hvor sublim en adresse der er tale om. Samtidig er Torvehallerne, bydelens kendte spisesteder og meget mere lige for jeres fødder.

Ejendommen:
Ejendommen har stået i hovedstaden gennem mange historiske tider, hvoraf der er passet godt på huset, som betager allerede udefra, ligesom opgangen præsenterer en æstetisk oplevelse, der er svær at matche. I 2018 er der skiftet tag mod gaden og vinduerne er nyistandsatte samt renoveret facader og opgang, så de flotte rammer står i dag helt skarpt og velholdt.

Lejligheden:
I lejligheden er der højt til loftet, mens gamle parketgulve og høje træpaneler bidrager til lejlighedens originale udtryk. Multiform-inventar i køkken og bad harmonerer med hjemmets udtryk, og i køkkenet er der Quooker, mens badeværelset har Vola-armaturer.
Udsigten over den brostensbelagte plads, kanalen, Thorvaldsens Museum og Christiansborg Slotskirke er bare en af flere herlighedsværdier, som venter jer.
Lejlighedens tre soveværelser vender mod den rolige gård, hvoraf master-bedroom har et "ekstra toilet", hvoraf lejlighedens flotte badeværelse er placeret for enden af fordelingsgangen. Midtfor er køkken-alrummet med en køkkenø, og tilstødende kan I trække jer tilbage i en hyggelig stue, der har det sidste værelse tilkoblet, så der gives et oplagt kontor eller bibliotek. Ejendommen har tidligere været opvarmet med elvarme, hvoraf dette nu er udskiftet til fjernvarme. Boligen har desuden et Danfoss-styresystem, så I kan regulere temperaturen rum for rum samt udnytte smartstyringen til at skrue ned for varmen, når I ikke er hjemme.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gammel Strand 38, 1., 1202 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK109
Byggeår 1798 / 1988
Rum 6
Boligareal 153 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 575.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 65.655 / 52.845

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.