Skindergade 23, 1.
1159 København K
Kontantpris
kr. 9.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 8.146

Skindergade 23, 1.
1159 København K

Ejerlejlighed , 229m2

Stor og lys herskabelig lejlighed med elevator i ejendommen

Følg bolig
Del bolig

Med sin beliggenhed i Skindergade befinder du dig midt i København, hvor Vor Frue Kirke, Rundetårn og Gråbrødre Torv er blandt de nærmeste naboer. Lejligheden ligger i en klassisk, gammel fredet ejendom fra 1831, men indvendigt er den ført fuldstændig op til anno 2020 med et moderne udseende, hvor de herskabelige detaljer er bevaret af respekt for bygningens historie. Da forhuset er fredet, betales der kun lav ejendomsskat.

Lejligheden ligger på første sal, og der er elevator i ejendommen. Denne store herskabslejlighed har hele 3 indgange. Boligen fordeler sig over store rum med to stuer, spisekøkken og badeværelse, gæstetoilet, og dertil kommer yderligere tre værelser. Alle rum med en fantastisk loftshøjde.
Badeværelset er belagt med sandfarvede fliser der er ført igennem til den store bruseniche der giver indtryk~ et romerskbad
Spisekøkkenet har hvide, grebsfri fronter og spot i loftet, som sikrer et godt arbejdslys. Loftspots og de grebsfri moduler er ført videre på badeværelset, der endvidere er indrettet med sandfarvede fliser på gulvet, som er ført videre op i den murede bruseniche med linjeafløb.

Stuerne forbindes via dobbelte fyldningsdøre, og imponerer med høje paneler og Dannebrogsvinduer, som lader lyset strømme ind. I den ene stue er der en gammeldags, muret pejs, som giver karakter til rummet.

Beliggenheden appellerer til kulturforbrugere og storbyfolk med et bankende hjerte for hovedstadens historiske stræder. Skindergade er en særdeles spændende københavnergade med et myldrende liv. Her er alle attraktiviteter, handelsmuligheder, uddannelsesinstitutioner og transportforbindelser lige ved hånden. Placeringen er nok et af de hyggeligste områder i København med fine cafeer og restauranter, og lige rundt om hjørnet ligger Gråbrødretorv.

Skal denne indflytningsklare lejlighed med en yderst eftertragtet beliggenhed være din? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
Skal denne indflytningsklare lejlighed med en yderst eftertragtet beliggenhed være din? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Skindergade 23, 1., 1159 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH087
Byggeår 1831
Rum 6
Boligareal 229 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 500.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 40.136 / 35.516

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.