Klosterstræde 8, 2.
1157 København K
Kontantpris
kr. 12.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.202

Klosterstræde 8, 2.
1157 København K

Ejerlejlighed , 170m2

Unik liebhaverlejlighed med stor tagterrasse i Indre By

Del bolig
Følg bolig

I et af Københavns gamle, farverige byhuse ligger denne betagende lejlighed, som strækker sig over tre plan og dertil kommer et stort kælderrum indrettet som bryggers. Og som om, det ikke var plads nok, så råder lejligheden også over en privat tagterrasse. Alt sammen i materialer af bedste og højeste kvalitet.

På husets facade i flaskegrøn og en varm orange tone står årstallet for byhusets opførelse, nemlig 1732. Den originale charme og sjæl er bevaret indenfor i lejligheden i form af synligt bindingsværk, dannebrogsvinduer og fritlagte bjælkelofter.

Lejligheden udfolder sig på anden, tredje og fjerde sal. Nederste etage er foruden et badeværelse dedikeret til en stue med flotte detaljer som den grafiske radiatorskjulere, væghængte brændeovn og sprossede glaspartier i væggen med sorte rammer, der giver en rustik stemning. Herudover et kontor og et gæsteværelse/bibliotek.

På etagen ovenover er det igen et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum, kvadratmeterne er brugt på. Køkkenet er tydeligt indrettet med en skarp sans for æstetik og tidens trend med de mørke, grebsfrie fronter og køkkenhalvøen med integrerede siddepladser. Fra alrummet er der udgang til tagterrassen.

Fjerde sal byder på endnu et badeværelse, og fælles for begge er de lækre løsninger med regnbruser i de murede brusenicher. Hertil kommer et stort soveværelse, hvor de mørke, fritlagte bjælker virkelig træder frem i rummet.

Adressen ligger på en fredelig sidegade til Strøget med dets mange shoppingmuligheder og net af hyggelige gader med fine butikker og lækre spisesteder. Sidstnævnte kan også findes ved Gråbrødretorv, som det tager under et minut at gå til. Med den placering er der ingen tvivl om, at her er tale om en yderst central placering nær alle byens muligheder og kulturelle oplevelser samt nær metro, busser og S-toge.

Ring for fremvisning!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Klosterstræde 8, 2., 1157 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH128
Byggeår 1732 / 1974
Rum 5
Boligareal 170 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 625.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 53.418 / 46.384

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.