Niels Hemmingsens Gade 32, 3. TV.
1153 København K
SOLGT

Niels Hemmingsens Gade 32, 3. TV.
1153 København K

Ejerlejlighed , 129m2

Fredet ejendom ved Gråbrødre Torv!

Del bolig
Følg bolig

Perfekt rumfordeling med 3 store soveværelser. Du kommer ikke til at bo mere stemningsfyldt end på Niels Hemmingsens Gade midt i Indre By med farverige husfacader og brostensbelagt gade, hvor Gråbrødre Torv ligger lige om hjørnet. Lejligheden fremstår indflytningsklar og modtager et dejligt lysindfald fra de mange vinduespartier, hvorfra der er kig til Rundetårn.

På tredje sal i en smuk ejendom med en varm, rustrød facade prydet af Dannebrogsvinduer med mørkegrønne rammer ligger lejligheden. Rumfordelingen er gennemtænkt, og centralt i boligen ligger køkken-alrummet og stuen, mens de tre værelser og badeværelset fordeler sig rundt om opholdsmiljøerne.

I køkkenet er der tænkt over pladsudnyttelse med højskabsvæg og overskabe, og alt sammen med hvide fronter, så udtrykket er let og luftigt. Ved kogeafsnittet er der skabt integrerede siddepladser ud mod alrummet, hvor der også er plads til spisebordet. Stuen modtager et rigt lysindfald fra de tre vinduespartier, som samtidig åbenbarer en fin udsigt til gadens liv og leben.

De tre værelser er alle af en yderst god størrelse, hvilket giver mulighed for at dele lejligheden, ligesom badeværelset er af en fornuftig størrelse, hvor den glasafskærmede bruseniche siger lidt om rummeligheden.

Adressen ved Gråbrødre Torv er yderst attraktiv nær Nørreport Station og Strøget. Nærmiljøet bærer præg af de smukke, gamle huse og masser af hyggelige cafeer, fortovsrestauranter og spændende specialforretninger at gå på opdagelse i.

Skal du være den næste ejer af denne skønne fireværelses lejlighed med en helt unik beliggenhed midt i Indre By? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Sagsnummer CI-JF000
Byggeår 1744
Rum 5
Boligareal 129 m 2