Niels Hemmingsens Gade 32, 3. TV.
1153 København K
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.885

Niels Hemmingsens Gade 32, 3. TV.
1153 København K

Ejerlejlighed , 129m2

Fredet ejendom ved Gråbrødre Torv!

Følg bolig
Del bolig

Perfekt rumfordeling med 3 store soveværelser. Du kommer ikke til at bo mere stemningsfyldt end på Niels Hemmingsens Gade midt i Indre By med farverige husfacader og brostensbelagt gade, hvor Gråbrødre Torv ligger lige om hjørnet. Lejligheden fremstår indflytningsklar og modtager et dejligt lysindfald fra de mange vinduespartier, hvorfra der er kig til Rundetårn.

På tredje sal i en smuk ejendom med en varm, rustrød facade prydet af Dannebrogsvinduer med mørkegrønne rammer ligger lejligheden. Rumfordelingen er gennemtænkt, og centralt i boligen ligger køkken-alrummet og stuen, mens de tre værelser og badeværelset fordeler sig rundt om opholdsmiljøerne.

I køkkenet er der tænkt over pladsudnyttelse med højskabsvæg og overskabe, og alt sammen med hvide fronter, så udtrykket er let og luftigt. Ved kogeafsnittet er der skabt integrerede siddepladser ud mod alrummet, hvor der også er plads til spisebordet. Stuen modtager et rigt lysindfald fra de tre vinduespartier, som samtidig åbenbarer en fin udsigt til gadens liv og leben.

De tre værelser er alle af en yderst god størrelse, hvilket giver mulighed for at dele lejligheden, ligesom badeværelset er af en fornuftig størrelse, hvor den glasafskærmede bruseniche siger lidt om rummeligheden.

Adressen ved Gråbrødre Torv er yderst attraktiv nær Nørreport Station og Strøget. Nærmiljøet bærer præg af de smukke, gamle huse og masser af hyggelige cafeer, fortovsrestauranter og spændende specialforretninger at gå på opdagelse i.

Skal du være den næste ejer af denne skønne fireværelses lejlighed med en helt unik beliggenhed midt i Indre By? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Niels Hemmingsens Gade 32, 3. TV., 1153 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-JF000
Byggeår 1744
Rum 4
Boligareal 129 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.192 / 23.177

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.