Købmagergade 13, 3.
1150 København K
Kontantpris
kr. 6.250.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.253

Købmagergade 13, 3.
1150 København K

Ejerlejlighed , 113m2

Smuk og elegant lejlighed i hjertet af Indre By

Del bolig
Følg bolig

Drømmer I om en lejlighed midt i Indre By? Så skal I uden tvivl se nærmere på denne elegante lejlighed på Købmagergade 13. Boligen indeholder et væld af smukke, herskabelige detaljer og moderne, nutidige løsninger, hvilket gør hjemmet fuldkomment vidunderligt. Den gode planløsning fordeler sig over to værelser, et badeværelse, et køkken og to stuer en suite, som suppleres af et walk in closet.

I bosætter jer helt exceptionelt mellem de mest kendte københavnske vartegn med Rundetårn få skridt i nordvestlig retning og Storkespringvandet mod syd. Kongens Nytorv, Magasin du Nord, Højbro Plads og Strøgets helt særlige leben ligger for jeres fødder, og det samme gør sig gældende for alle de praktiske faciliteter.

Udefra præsentere ejendommen fra 1885 præsenterer sig perfekt i bybilledet med den lyse facade og store vinduespartier. Via den indbydende opgang kommer I til lejligheden på tredje sal, og allerede i entréen fornemmer I, hvor lyst, indbydende og indflytningsklart hjemmet er.

I køkkenet er der hvide, grebsfrie fronter, som udstråler et minimalistisk udtryk, og her er der også tænkt over de praktiske løsninger, så I får plads til en vaskesøjle. I de to stuer en suite kommer de herskabelige detaljer virkelig til deres ret med de sirlige stuklister, lyse gulve, vægpaneler og hvidmalede fyldningsdøre. Også de to værelser har en fantastisk atmosfære og er ganske indretningsvenlige i størrelsen, og det disponible rum er oplagt som walk-in-closet. Boligen afrundes af det pæne og overraskende rummelige badeværelse.

Prikken over i'et er den charmerende gårdhave med brosten, bordebænkesæt og fin beplantning, der passer smukt sammen med de charmerende facader.

Alt i alt et hjem og en beliggenhed ud over det sædvanlige, der virkelig skal opleves.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Købmagergade 13, 3., 1150 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM126
Byggeår 1885
Rum 4
Boligareal 113 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 315.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 36.298 / 29.327

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.