Sankt Gertruds Stræde 3, 1.
1129 København K
Kontantpris
kr. 3.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.942

Sankt Gertruds Stræde 3, 1.
1129 København K

Ejerlejlighed , 74m2

Lys og indbydende lejlighed på historisk gade!

Del bolig
Følg bolig

Med hjemmeadresse på Sankt Gertruds Stræde 3 bliver det næsten ikke bedre, hvis du gerne vil bo i hjertet af Indre By. Her venter dig en meget velholdt lejlighed, som foruden den optimale placering kan prale af et varmt lysindfald, charmerende detaljer og en gennemtænkt planløsning. Velkommen til.

Lejligheden udfolder sig på første sal i en solgul, fredet ejendom fra 1844 med mørke, småsprossede vinduer og en matchende port, der fører om til en hyggelig baggård med plads til havemøbler og cykler.

Du træder over dørtærsklen til hjemmet, hvor du med det samme bemærker det altomfavnende lysindfald, der gemmerstrømmer alle rum. Udforsker du først stuen, spotter du straks den rå murstensvæg og loftets spændende mønster, som sammen med det hvidmalede gulv efterlader en skøn stemning. I åben forbindelse med stuen finder du det flotte køkken, hvor der er plads til en mindre spisesektion. De hvide fronter står i flot kontrast til de gråmalede detaljer og bordpladen, der sikrer masser af albuerum til de kreative påfund. Køkkenet gemmer sågar på en fin kogeniche, mens der er rigelig opbevaringsløsninger i skabe og skuffer.

Stuen fungerer som en passage til soveværelset og videre til en smart mellemgang med indbyggede skabe. Badeværelset er tidløst med et stilrent udtryk med et lækkert gulv og en regnbruser bag en glasafskærmning. Der er også gjort plads til en vaskemaskine, som kan monteres i det velplacerede indhak. Den rustikke træbjælke i rummet vidner om ejendommens oprindelse og er elegant integreret i indretningen.

Med dette som din fremtidige hjemmebase kan du se frem til en beliggenhed i et historisk kvarter mellem Kongens Have og Kultorvet, hvorfra du kan spadsere eller cykle til de fleste af hverdagens nødvendigheder. Du er tæt på indkøb, specialforretninger og transportforbindelser i form af bus, metro og S-tog.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sankt Gertruds Stræde 3, 1., 1129 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH367
Byggeår 1844
Rum 3
Boligareal 74 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 22.806 / 18.356

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.