Åbenrå 35, 1. tv.
1124 København K
Kontantpris
kr. 6.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.483

Åbenrå 35, 1. tv.
1124 København K

Ejerlejlighed , 101m2

Charmerende lejlighed med brændeovn og altan!

Del bolig
Følg bolig

Midt i Indre By finder I denne dejlige fireværelses lejlighed på første sal, der er placeret i en smuk ejendom fra 1874. Foruden den centrale beliggenhed kan hjemmet bryste sig ved charmerende detaljer, en altan samt lyse og indbydende rum. Glæd jer til at pakke flyttekasserne ud i et køkken, to stuer en suite, to værelser samt et badeværelse og nyd desuden nærheden til alt, hvad I skal bruge i hverdagen og i fritiden.

I indretter let stuerne som en dagligstue og en spisestue, hvor en hyggelig og stemningsfyldt brændeovn adskiller rummene. Køkkenet befinder sig i forlængelse heraf og præsenterer sig lyst og nydeligt med hvide, grebsfrie elementer og en bordplade med et industrielt udtryk. Både rosetter, kantstuk, fyldningsdøre og sprossevinduer bidrager til den charmerende atmosfære, og de gennemgående Dinesen gulve skaber en smuk, æstetisk sammenhæng mellem rummene.

Videre finder I to værelser, hvoraf det ene har en indbygget skabsvæg, der nemt rummer hele garderoben. Hjemmet fuldendes af et flot badeværelse med et stort, separat bruseafsnit.

Altanen fanger solens første stråler, og her kan I med fordel indrette med et lille cafésæt og indtage morgenkaffen.

I bosætter jer lige mellem Købmagergade og Gothersgade. På trods af den centrale beliggenhed har I stadig en stille og fredelig placering. Alverdens spændende butikker og fristende spisesteder kan nås til fods, ligesom I kan nemt kan benytte de grønne arealer i Kongens Have til afslapning eller gode gåture. Nørreport Station ligger blot få hundrede meter fra hjemmet, og samtidig har I Torvehallerne tæt på.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Åbenrå 35, 1. tv., 1124 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH375
Byggeår 1874
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 101 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 320.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.179 / 29.925

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.