Åbenrå 26, 1. tv.
1124 København K
Kontantpris
kr. 3.645.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.105

Åbenrå 26, 1. tv.
1124 København K

Ejerlejlighed , 49m2

Solrig lejlighed, lige i hjertet af city

Del bolig
Følg bolig

I et historisk kvarter midt i København K kan du nu overtage nøglerne til denne hyggelige lejlighed. Her bor du tilbagetrukket fra byens hovedstrøg og alligevel tæt på alle de mange muligheder og tilbud som er allermest københavnske. Lejligheden henvender sig perfekt til singlen eller parret med et samlet køkken og stueareal, et soveværelse og et badeværelse med en separat bruseniche.

Nærmest lige rundt om hjørnet kan du hoppe på metroen eller S-toget fra Nørreport Station, og i den anden retning ligger det charmerende Grønnegadekvarter. Fra boligen er der vue til Hauser Plads, og endelig kan du bruge Kongens Have, som dit åndehul, lige som det passer dig.

Du kan også nyde et stille øjeblik i gårdhaven, der er en skøn oase med bordbænkesæt og cykelparkering.

Lejligheden er placeret på første sal i en charmerende, ældre ejendom fra 1743, og som en bonus har den lave ejerudgifter. Indenfor venter dig et hyggeligt hjem, og du træder som det første over dørtrinnet til det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i ét. Køkkenet står stilrent med hvide, grebsfrie elementer, og med lidt kreativitet får du let indrettet dig med et spisebord og en sofagruppe.

Derudover får du et dejligt og regulært soveværelse, som vender ud mod gården. Fra soveværelset er der adgang til det pæne badeværelse, og her er der både en glasafskærmet bruseniche, varme i gulvet og vinduespartier til udluftning.

Opfylder denne lejlighed dine boligdrømme? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Åbenrå 26, 1. tv., 1124 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM071
Byggeår 1743 / 1978
Rum 2
Boligareal 49 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 185.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.169 / 17.039

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.