Åbenrå 16, 1. TH.
1124 København K
Kontantpris
kr. 7.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.052

Åbenrå 16, 1. TH.
1124 København K

Ejerlejlighed , 116m2

Unik lejlighed med 2 store altaner og elevator

Del bolig
Følg bolig

I har nu muligheden for at overtage denne lækre lejlighed i København K. Den ligger i en flot ejendom fra 1900, som er gennemgribende renoveret i 2015-2016, hvorfor I får helt fantastiske rammer om hverdagen. Glæd jer til et køkken-alrum, to værelser, et badeværelse samt to altaner, elevator og en utrolig attraktiv beliggenhed.


I bosætter jer nemlig centralt med alt i nærheden. Inden for kort gåafstand ligger Kongens Have, Hauser Plads med spændende butikker og restauranter, et væld at kulturtilbud og ikke mindst Nørreport med både tog og metro. På trods af den centrale adresse kan I alligevel se frem til en stille og rolig lejlighed, da alle vinduer og altaner vender mod de lukkede gårdmiljøer.

Ejendommen ligger i et af Indre Bys historiske kvarterer, og under den føromtalte renovering blev der lagt vægt på at inkorporere en moderne facade i de ældre omgivelser. Det er lykkes i en så stor grad, at ejendommen i starten af 2018 blev nomineret som en af Københavns smukkeste bygninger, fordi den passer perfekt ind i bybilledet. Indenfor er der både trappe og elevator op til lejligheden, som også byder på en østvendt og en sydvestvendt altan.
Den eksklusive stil fra facaden fortsætter ind i boligen, som præsenterer sig med charmerende detaljer såsom buede dannebrogsvinduer og støbejernssøjler. De komplementeres på fineste vis af det luksuriøse inventar, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Overalt er der Arne Jacobsen-dørgreb, og køkken-alrummet prydes af et Hanstholm-køkken med alt, I kunne tænke jer. Det indbefatter en Quooker, Vola-armatur, vinkøleskab, ovn, induktionskogeplade og køle-/fryseskab fra Miele samt en Trepol-emhætte. Elementerne fra Hanstholm og Vola-armaturene går igen på det lækre badeværelse med gulvvarme, og endeligt fuldendes boligen af to værelser med masser af skabsplads.

Book en fremvisning i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Åbenrå 16, 1. TH., 1124 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH018
Byggeår 1900 / 2016
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 116 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 400.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 32.106 / 28.409

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.