Gothersgade 93C, ST.
1123 København K
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.252

Gothersgade 93C, ST.
1123 København K

Ejerlejlighed , 98m2

160 etagemeter i rolig baggård

Del bolig
Følg bolig

Behageligt tilbagetrukket fra en af hovedstadens mest berømte gader, nemlig Gothersgade, finder I denne stilrene og velkomponerede lejlighed, der foruden sin sublime beliggenhed også kan bryste sig af en god planløsning i to etager. Velkommen til.

I bosætter jer overordentligt fordelagtigt i byen, og fra adressen kan I se frem til korte afstande til nærmest alle Københavns herligheder. På den modsatte side af vejen møder I eksempelvis Kongens Have, mens Botanisk Have og Østre Anlæg også nås på få minutter til fods. Kvarteret er spækket med interessante specialbutikker, hyggelige caféer samt barer og kulturinstitutioner i særklasse. Som prikken over i'et er I tilsvarende tæt på Nørreport, hvorfra I hurtigt kommer rundt i hele Storkøbenhavn.

Lejligheden udfolder sig i to niveauer og indledes i stueplan. Som I træder inden døre, ankommer I direkte til hjemmets markante køkken-alrum, hvor det smukke sildebensparket straks tiltrækker sig opmærksomheden. Skabselementerne er udført i en elegant stil med hvide, glatte fronter, der passer fortrinligt til boligens generelle æstetik, og i alrumssektionen er der adgang til en fransk altan. Gennem de sprossede vinduer modtages et rigt lysindfald, som også opleves i stuen, der er arrangeret i åben forbindelse med resten af etagen.

Via den klassiske spindeltrappe føres I til underetagen, hvor I tilgodeses af en stor, møblérbar fordelingsgang samt to værelser og et særdeles rummeligt badeværelse med brus. Det ene værelse er sågar forsynet med et enormt vinduesparti, som også giver adgang til den rolige baggård.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gothersgade 93C, ST., 1123 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH180
Byggeår 1883
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 98 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.706 / 23.569

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.