Gothersgade 17, 4.
1123 København K
Kontantpris
kr. 4.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.207

Gothersgade 17, 4.
1123 København K

Ejerlejlighed , 93m2

Charmerende lejlighed med mulighed for tagterrasse

Del bolig
Følg bolig

Gothersgade er en særdeles central og attraktiv gade i Indre By, og i nummer 17 får du nu adresse helt oppe på fjerde sal. Den høje placering betyder, at du kommer godt op i højden, så sollyset kan strømme ind, og samtidig åbner sig en mulighed for at etablere egen tagterrasse.

Adressen kan næsten ikke blive mere central. Fortsætter du ned ad gaden til højre, rammer du Kongens Have, mens du mod venstre i stedet vil støde ind i charmerende Nyhavn. Et hav af de populære caféer og restauranter ligger få skridt væk som Atelier September, Fars Dreng, Bistro Royal, Pastis og Trattoria FIAT for blot at nævne et udvalg. I de mange sidegader ligger der også mange lækre butikker og barer. Tag metroen ved Kongens Nytorv når du skal videre ud i byen.

Lejligheden har et moderne præg med sine fritlagte murstensvæg i stuen og soveværelset, der giver et råt udtryk, som går godt sammen med gulvene og charmerende, afrundede vinduer. I forlængelse af stuen ligger alrummet og køkkenet. Køkkenet udstråler en varme med sine træfarvede elementer, og den åbne forbindelse til alrummet gør, at der ikke er langt fra maden er færdig og til servering ved bordet. Dertil byder lejligheden på et badeværelse med hvide fliser på væggene, som også er ført ind i den murede bruseniche, og en gang med indbygget skabsløsning for en optimal udnyttelse af pladsen.

Hvis du drømmer om at bo midt i byens puls og liv, så er dette lejligheden for dig. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gothersgade 17, 4., 1123 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH134
Byggeår 1766
Energimærke F
Rum 3
Boligareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.587 / 15.517

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.