Gothersgade 147, 3. tv.
1123 København K
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.762

Gothersgade 147, 3. tv.
1123 København K

Ejerlejlighed , 68m2

Fantastisk lejlighed med fælles tagterrasse og Botanisk Have som nabo

Del bolig
Følg bolig

Med adresse på Gothersgade 147 helt centralt i København forenes byens puls og rekreative områder på bedste vis. Her kan du nu overtage nøglerne til denne velholdte lejlighed, som brillerer med en fantastisk udsigt både gennem boligens vinduespartier og oppe fra den store, fælles tagterrasse.

Lige overfor ligger Botanisk Have, så den flotte udsigt bliver inviteret direkte indenfor i lejligheden. Du bliver nærmest også nabo til Søerne og Kongens Have, mens Torvehallerne og lokalområdets supermarkeders giver dig et forrygende udvalg af indkøbsmuligheder. 300 meter fra hoveddøren finder du Nørreport Station, og Indre Bys kulturliv og spisesteder er i yderst kort gåafstand.

Lejligheden er placeret på tredje sal, og herfra er der både mulighed for at gå op og ned til dejlige udendørs områder. Går man ned kommer man til ejendommens grønne gårdmiljø med opholdssteder og legesager. Går man op kommer man til den store, fælles tagterrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag med udsigt til byens mange tårne.

Klassisk charme såsom lyse trægulve og fyldningsdøre er fint forenet med moderne elementer i køkkenet og på badeværelset. Køkkenet står med hvide, enkle skabsfronter, og i forlængelse heraf placeres spisebordet. Badeværelset er rummeligt og byder på en topmonteret håndvask, et væghængt toilet, en separat bruseniche og en vaskesøjle.

Lejlighedens gode rumfordeling giver dig også en skøn stue og et værelse, som begge fremstår i gode størrelser og nyder godt af udsynet til Botanisk Have og Sct. Andreas Kirke.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gothersgade 147, 3. tv., 1123 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH311
Byggeår 1877
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 68 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.497 / 18.666

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.