Pilestræde 21, 2. 3.
1112 København K
Kontantpris
kr. 5.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.108

Pilestræde 21, 2. 3.
1112 København K

Ejerlejlighed , 79m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 01/8 kl. 14:15-14:35

Flot lejlighed i hjertet af hovedstaden med elevator og tagterasse i ejendommen.

Del bolig
Følg bolig

Skal drømmen om at bo i Indre By realiseres, er det bare med at lægge vejen forbi Pilestræde 21 i København K. Det er anden sal, der nu kan blive din kommende hjemmebase, hvor du udover den fortræffelige beliggenhed kan glæde dig over et fremragende lysindfald, et stort køkken-alrum og et tilsvarende rummeligt badeværelse. Fuldend boligidyllen ved at begive dig til den betragtelige, fælles tagterrasse og nyd det mest fantastiske udsyn over byen.

Inde i opgangen bliver du modtaget af en herskabelig atmosfære med høje vægpaneler og balustre. Du kan enten tage den flotte brede trappe eller elevatoren op til anden sal, hvor boligen befinder sig. Inde i din fremtidige lejlighed kommer selvsamme æstetik til syne via fyldningsdøre, alrummets unikke karnap og stuklister. Det øvrige interiør emmer af moderne designvalg. Det gælder blandt andet i HTH-køkkenet med den mørke træbordplade.

Bemærk trægulvet, der fortsætter i den sammenhængende stue og videre ind i værelset. Planløsningen afrundes af badeværelset, hvor sort/hvide kontraster kommer til udtryk gennem bordpladen og de smukke fliser, der skaber modspil til de hvide, rene linjer. Tilbage på matriklen toner ejendommen nydeligt frem og modtager dig fra vejen med en rød, udsmykket murstensfacade. I gården er der derimod et lyst eksteriør, hvor du fra gården har adgang til et stort privat kælderrum.Der hersker dog ingen tvivl om, at det er tagterrassen, der er bygningens ultimative trumfkort, hvorfra alle hustagene folder sig ud under dig.

Til slut, er placeringen ikke til at stå for, når alle Strøgets mange tilbud venter for fødderne af dig. Dette gælder især et rigt udbud af forretninger, caféer og spisesteder samt kulturtilbud såsom gallerier og Det Kongelige Teater. Derudover bliver du selvfølgelig tilgodeset af let tilgængelige indkøbsmuligheder samt kort afstand til metroen, Kongens Have og kanalerne.

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Pilestræde 21, 2. 3., 1112 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM001
Byggeår 1902
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 79 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 280.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 23.549 / 20.438

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Pilestræde 21, 2. 3., 1112 København K.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.