Grønnegade 43, 4.
1107 København K
Kontantpris
kr. 7.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.896

Grønnegade 43, 4.
1107 København K

Ejerlejlighed , 128m2

Unik lejlighed i tre plan med 162 etagemeter

Del bolig
Følg bolig

Nu kan denne unikke lejlighed på Grønnegade 43 blive din nye base. Den er placeret fordelagtigt midt i København, og de tre plan giver den en helt særlig atmosfære. Den er i god stand og rummer i alt tre værelser foruden det samlende køkken-alrum kombineret med stuen. Du får som bonus en dejlig udsigt over byens tage fra både vinduer og den solrige terrasse mod sydvest.

Udover boligens 128 m2, får man ydermere 34 m2 andet areal. Samlet set udgør boligens 162 etagemeter.

Du bosætter dig i ét af Københavns mest charmerende områder med kort afstand til alt, hvad du måtte ønske dig. Du kan derfor spadsere til et bredt udvalg af gode butikker, skønne caféer og spisesteder samt adskillige specialbutikker. Indkøb og offentlig transport i form af S-tog, bus og metro ligger også lige rundt om hjørnet fra din opgang. Kongens Have bliver et aktiv i sommerhalvåret, hvis du gerne vil have natur omkring dig, mens der også er betragteligt med kulturelle seværdigheder tæt på.

Indenfor kan du se frem til en sjælfuld og stemningsfuld lejlighed med synligt bindingsværk på væggene og flotte plankegulve. Her er også et fantastisk lysindfald, som lyser det store alrum op takket være de mange vinduer. Dagligstuen og køkkenet er nemlig ét stort rum, som naturligt også vil blive det sted, hvor man samles. Her er god plads til de bløde møbler i den ene ende, mens køkkenet og spisearealet er placeret i den modsatte ende. Som prikken over i'et finder du den lækre terrasse i forlængelse af køkkenet.

Afdelingen over stue og køkken byder på to rummelige værelser og et pænt badeværelse med en bruseniche i glasbyggesten og en vaskesøjle, mens den øverste afdeling, som også er 6. sal i bygningen, huser endnu et værelse med fritlagte loftsbjælker og loft til kip. Der er yderligere to disponible rum.

Foreningen afsluttede i 2014 en renovering af ejendommen, hvor blandt andet der blev lavet nyt tag og vinduer, hvorfor også ejendommen står pænt!

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Grønnegade 43, 4., 1107 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH179
Byggeår 1690 / 1890
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 128 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 390.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 33.388 / 28.990

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.