Dybensgade 21, 3.
1071 København K
Kontantpris
kr. 5.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.164

Dybensgade 21, 3.
1071 København K

Ejerlejlighed , 87m2

Unik lejlighed i 2 plan!

Del bolig
Følg bolig

Nu kan I blive de heldige ejere af denne charmerende ejerlejlighed i hjertet af København med alt inden for rækkevidde. Lejligheden med unikke detaljer og moderne elementer er opdelt i to etager og rummer en stue, et køkken-alrum, to værelser og et badeværelse. Dertil kommer den hyggelige, lille fællesgård. Velkommen til.

I bosætter midt i det pulserende storbyliv med et væld af muligheder for shopping, restaurantbesøg og kulturelle oplevelser få skridt fra adressen. Derudover finder I alle hverdagens behov i form af indkøb, pasningstilbud og transportmuligheder i en radius af 500 meter. I er heller ikke langt fra grønne områder såsom Ørstedsparken og Kongens Have, og endelig bringer cyklen jer hurtigt til Hovedbanegården.

Lejligheden befinder sig i en rolig sidegade i en smuk ejendom fra 1800, hvortil der hører en dejlig fællesgård med cykelparkering og små hyggekroge.

Inden døre ankommer I til stuen, hvor unikke detaljer imponerer. Her er der åben forbindelse til lejlighedens øverste etage, hvilket skaber en åben og lys atmosfære. Ligeledes bidrager de fritlagte loftsbjælker og hanebånd til en yderst karakterfyldt stil. I forlængelse heraf får I et pragtfuldt køkken-alrum med spiseplads og et lækkert køkken med sorte fronter.

Endvidere venter jer et godt værelse med faste skabe langs den ene væg og et moderne badeværelse med muret bruseniche og mulighed for at tilslutte vaskefaciliteter. Rundturen slutter på den øverste etage, hvor I får endnu et pragtfuld værelse med et formidabelt lysindfald fra de mange ovenlysvinduer.

Skal I være de næste ejere af dette skønne hjem? Så kontakt os i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Dybensgade 21, 3., 1071 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH184
Byggeår 1800
Rum 3
Boligareal 87 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 285.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 23.425 / 20.673

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.