Laksegade 30, st.
1063 København K
Kontantpris
kr. 7.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.369

Laksegade 30, st.
1063 København K

Ejerlejlighed , 101m2

Herskabslejlighed på 183 etagemeter

Del bolig
Følg bolig

Med bopæl i Laksegade nyder I godt af den helt centrale placering i Indre By. Fem minutters gang er der til Strøget, og alligevel er beliggenheden præget af ro. Det er her, I finder denne elegante lejlighed, som til fulde lever op til adressens fortrin. Selvom boligen oprindeligt kan dateres til 1797, er der nemlig et moderne strejf over de herskabelige og sjælfulde rum. Selve planløsningen er også et højdepunkt i sig selv. Foruden et velindrettet stueplan medfølger en underetage, der har erhvervstilladelse og fremstår i smuk boligkvalitet.

Det er ikke kun Strøget, der ligger for fødderne af jer. Alt, der kendetegner Indre By, befinder sig i nærheden. Det gælder både det rige udvalg af restauranter og caféer, forretninger og dagligvarebutikker, metro og bus samt vartegn som Rundetårn og Christiansborg. Det samme kan selvfølgelig siges om adgangen til vandet. Ejendommen har en enkel fremtoning med en lys, pudset facade, sprossede vindue, diskret udsmykning ved dørpartierne og en muret gesims langs taget. Indenfor leder entréen til et køkken-alrum på venstre hånd.

Køkkenet er fra år 2017 og opført med hvide fronter fra HTH, sorte granitbordplader, en Quooker og alle nødvendige hårde hvidevarer - inklusiv en opvaskemaskine. Bemærk også trægulvet, der er bejdset og oliebehandlet. Det samme gør sig gældende for gulvbelægningen med sildebensmønster i stuen og det tilstødende værelse. Et gæstetoilet fuldender etagen sammen med badeværelset, der har gulvvarme, linjeafløb, dobbelte regnbrusere og en håndvask af natursten. Dette baderum er renoveret omkring midten af 2010'erne.

Dermed mangler I at se underetagens fire disponible rum og bryggers. Alle lokalerne hernede drager fordel af den gode loftshøjde, lysindfaldene og den gennemførte, nydelige æstetik. Som det sidste kan gårdmiljøet fremhæves, hvor I har mulighed for at opleve de varme dage.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Laksegade 30, st., 1063 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM087
Byggeår 1797
Rum 3
Boligareal 101 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 375.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 43.532 / 35.172

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.