Nyhavn 38, ST. 4.
1051 København K
Kontantpris
kr. 9.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.708

Nyhavn 38, ST. 4.
1051 København K

Ejerlejlighed , 82m2

171 etage m2, med et fantastisk view!

Del bolig
Følg bolig

Beliggenheden for denne enestående og unikke lejlighed taler for sig selv. Helt centralt i København ved vandkanten, teatre, restauranter, metroen, Kongens Nytorv og Inderhavnsbroen til Christianshavn.

Lejligheden på i alt 171 m2 i 2 etager, med 83 m2 høj stueplan og 88 m2 høj underetage registreret som ?kælder?, ligger på den stille side af det attraktive Nyhavn med flot view ud over kanalen, inderhavnen og ikke mindst de smukke gamle ejendomme på den kulørte og karismatiske side af kanalen.

Via den store gamle port ledes du ind i et smukt dekoreret indgangsparti med et imponerende loftsmaleri og med vægge dekoreret herskabeligt med høje træpaneler.

I stueplan indeholder lejligheden en dejlig stor spisestue og hyggelig opholdsstue. Begge stuer med franske altaner og udsigt over kanalen. Særdeles præsentabel hvidt og veludstyret elementkøkken, som naturligt er placeret i forbindelse til spisestue. I stueplan findes også elegant badeværelse med toilet.

Der er et fint harmonisk trappeløb til nedre plan, som udover stort garderobeafsnit, tillige indeholder stort dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. I nedre plan forefindes yderligere 2 gode store disponible rum, som i sin fremtoning og nuværende stand har karakter af beboelse. Fra det ene af disse, er der direkte adgang til yderligere et stort og elegant badeværelse i samme stil som i det i stueplan. Her er desuden separat gæstetoilet. Der er gulvvarme i nedre plan.

Ejerforeningen Nyhavn 38 / Holbergsgade 30 er beliggende i en markant og præsentabel herskabelig ejendom i en flot fremtoning og med orden på tingene. Ejendommen er anlagt med et dejligt grønt gårdmiljø med bænke og grillområde. Mulighed for parkeringsplads i opvarmet p-kælder på lejebasis til ca. kr. 2.300 per måned.

Lejligheden sælges umøbleret, men der er mulighed for at købe inventaret med.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nyhavn 38, ST. 4., 1051 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH135
Byggeår 1880 / 1960
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 82 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 495.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 40.870 / 36.078

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.