Frederikssundsvej 90A, 3. TV.
2400 København NV
Kontantpris
kr. 1.492.479
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.022

Frederikssundsvej 90A, 3. TV.
2400 København NV

Andelsbolig , 81m2

Lækker andelslejlighed med udsigt! Sund andelsforening

Følg bolig
Del bolig

Er I også vilde med Nordvestkvarterets spirende og pulserende byliv? Så tag med os til Frederikssundsvej 90A, hvor I finder denne flotte andelsbolig lige i hjertet af det hele.

Boligen er både istandsat og indflytningsklar, og så er den velindrettede planløsning tilmed perfekt til både parret og den lille familie. Velkommen til jeres nye hjem! Boligen ligger på tredje sal i en velholdt gulstensejendom fra 1937, der foruden en veldrevet ejerforening også byder på en asfalteret gårdhave med cykelskur og et privat loftsrum.

Indendøre hersker der en lys og indbydende atmosfære med smukke, herskabelige detaljer såsom trægulve og stuklofter. Alt inventar er hertil blevet renoveret, og i 2017 er der således blevet foretaget en fuldspartling og filtning af alle vægge samt en sænkning af lofter med spots i både gang, køkken og badeværelse. Hertil hører også ny el og VVS. Den rummelige stue giver mange indretningsmuligheder, og I får således masser af plads til både middagsgæster og det bløde sofamøblement. Herfra er der heller ikke langt til det moderniserede Aubo-køkken, der fremstår velekviperet med en smuk Corian-bordplade og lækre hårde hvidevarer såsom Quooker, induktionskogezone og pyrolyseovn. Den stilrene æstetik går igen i det eksklusivt indrettede badeværelse, hvor en glasafskærmet regnbruser og gulvvarme bidrager til ekstra velvære i den travle hverdag. Boligen fuldendes af to regulære værelser.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen med kort afstand til alt dét, som I har brug for i hverdagen. Snører I skoene kan I tage et smut til Utterslev Mose. Fra adressen er der også komfortabel gåafstand til Bellahøj svømmestadion og flere indkøbssteder, og trænger I til nem aftensmad, byder området også på flere lækre spisesteder og caféer. Rådhuspladsen kan nås på cykel, og sidst men ikke mindst er der kort til bus og tog, som nemt fører jer ind til Nørrebro Station.

Book en fremvisning allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges så ring til PAULUN på 3538 1450 eller mail på Oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Frederikssundsvej 90A, 3. TV., 2400 København NV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MJ056
Byggeår 1937 / 1973
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 81 m 2
Kontantpris kr. 1.492.479

Morten Johansen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.