Classensgade 48, 4. th.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 6.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.214

Classensgade 48, 4. th.
2100 København Ø

Andelsbolig , 163m2

Liebhaverlejlighed på Indre Østerbro

Del bolig
Følg bolig

Om det er lejligheden eller beliggenheden, der er mest attraktivt her, det må du selv komme og afgøre. Der er nemlig tale om en adresse på Indre Østerbro, mens lejligheden frister med stukkatur, stuer en suite og i det hele taget sjælfulde detaljer, som betager besøgende. Lejligheden findes i en andelsboligforeningen som har en sund økonomi.


Rundturen starter i de to stuer en suite, hvor den ene skiller sig ud fra mængden qua rundingen på rummet, som gør noget særligt for atmosfæren. Den anden stue placerer sig i hjørnet af ejendommen, hvilket sikrer et ekstra lysindfald, og lyset er i det hele taget en overordnet pointe for hjemmet. De høje paneler, sprossevinduerne og det gennemgående gulv er fine detaljer, som uden tvivl vil klæde din personlige indretning.

Køkkenet kombinerer retrodetaljer med en moderne æstetik, hvilket giver en skøn base, som du vil nyde at kokkerere i. Her er tilmed et spiseafsnit, så gæsterne kan følge med i de kulinariske udfoldelser, og endelig er det også herfra, du tilgår altanen.

Videre findes to værelser, der ligger i forlængelse af hinanden, og således vil det ene være ideelt til hjemmekontor, walk-in-closet eller måske den lille ny. Badeværelset byder på en glasafskærmet bruseniche, og endelig er der et rum til vaskemaskinen.

Slutteligt skal du selvfølgelig træde ud på altanen, der vender ud mod gården, så her får du et stille spot til morgenkaffen.
Udelivet kan også nydes i nærmiljøet, hvor du befinder dig lige ved Classens Have og med overskuelig afstand til Søerne, Langelinie og Kastellet. På Indre Østerbro har du selvfølgelig også det alsidige byliv lige for dine fødder. Langs Østerbrogade og omkring Trianglen bugner det med butikker og spisesteder, og springer du på cyklen, fortsætter forkælelsen i Indre By. Kulturfaciliteter en masse kan du selvsagt også se frem til.

Kom og se nærmere.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Classensgade 48, 4. th., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MM180
Byggeår 1894
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 163 m 2
Kontantpris kr. 6.500.000

Sofie Lindegaard

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!